Μεγάλη πυρκαγιά ξέπσασε σε συγκρότημα κατοικιών στο Νόρφολκ της Βιρτζίνια των ΗΠΑ.

Από την πύρινη κόλαση κατάφεραν να γλιτώσουν δύο Έλληνες φοιτητές, που για να σωθουν πήδηξαν από το παράθυρο του 3ου ορόφου και μεταφέρθηκαν τραυματισμένοι σε νοσοκομείο.

Όπως μεταδίδει το ant1news.gr,  το συγκρότημα κατοικιών  στο Νόρφολκ της Βιρτζίνια έχει γίνει παρανάλωμα του πυρός. Τεράστιες φλόγες ξεπηδούν από τα “σωθικά” του κτηρίου, μέρος του οποίου καταρρέει.

Βιρτζίνια: Πυρκαγιά σε συγκρότημα κατοικιών - Έλληνες φοιτητές πήδηξαν από τον 3ο όροφο για να σωθούν

Μέσα από την κόλαση φωτιάς, προλαβαίνουν να βγουν ζωντανοί δύο Έλληνες φοιτητές, που σπουδάζουν στο Πανεπιστήμιο Old Dominion. Ο Στράτος και η Άντρια Ζούρου πήδηξαν από το παράθυρο του τρίτου ορόφου για να γλιτώσουν. Για να ανακόψουν την τρομακτική πτώση από τον 3ο όροφο, τα αδέρφια πέταξαν στο έδαφος ένα στρώμα ύπνου

Τα δύο αδέλφια νοσηλεύονται με σπασμένα κόκαλα στη σπονδυλική στήλη, τα πόδια και την πλάτη. Τα δύο Ελληνόπουλα είναι εξαιρετικά δημοφιλή και δραστήρια στην κοινότητα του Πανεπιστημίου.

Τα αίτια της φωτιάς διερευνώνται. Τόσο η πανεπιστημιακή, όσο και η ελληνική κοινότητα βρίσκονται δίπλα στους δύο φοιτητές, μάλιστα έχουν ανοίξει και σελίδα για δωρεές στο διαδίκτυο, καθώς τα αδέλφια έχασαν τα πάντα στη μεγάλη φωτιά.

Βιρτζίνια: Πυρκαγιά σε συγκρότημα κατοικιών - Έλληνες φοιτητές πήδηξαν από τον 3ο όροφο για να σωθούν