Ελληνικό: Ομάδα αντιεξουσιαστών πυρπόλησε την Ένωση Ποντίων (Βίντεο)

Ελληνικό: Ομάδα αντιεξουσιαστών πυρπόλησε την Ένωση Ποντίων (Βίντεο)

Το μένος της χωρίς κανένα λόγο εξαπέλυσε χθες ομάδα αντιεξουσιαστών στο Ελληνικό, κατά την διάρκεια που οι ιερείς έψελναν «Χριστός Ανέστη»!

Μέσα στους νεαρούς που πετούσαν βεγγαλικά βρέθηκαν και κάποιοι που θέλησαν να προκαλέσουν για ακόμα μια φορά ζημιές.

Έσπασαν ένα τζάμι από τα γραφεία της Ένωσης Ποντίων στα Σούρμενα και πέταξαν μολότοφ, με αποτέλεσμα να προκληθούν σοβαρές ζημιές από την πυρκαγιά που προκλήθηκε.

Η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με όχημα και πυροσβέστες του 8ο Πυροσβεστικού Σταθμού στο Ελληνικό, ήταν άμεση, όμως η ζημιά είχε ήδη γίνει, μιας και η πυρκαγιά έκαψε παραδοσιακές φορεσιές και μέρος του αρχειακού υλικού της Ένωσης.

Ο Δήμαρχος Ελληνικού – Αργυρούπολης κ. Γιάννης Κωνσταντάτος δεσμεύτηκε στον Πρόεδρο της Ένωσης πως θα αποκαταστήσει τις ζημιές.

https://www.facebook.com/watch/?v=769843900212366

 

toaerodromio.gr/

Don't Miss

Πυρκαγιά σε εξέλιξη σε διαμέρισμα στην Αθήνα

Πυρκαγιά σε εξέλιξη σε διαμέρισμα στην Αθήνα

Πυρκαγιά σε εξέλιξη σε τέταρτο όροφο  διαμερίσματος στο χώρο του
Πυρκαγιά εν υπαίθρω στη περιοχή της Μεσαράς Κρήτης

Πυρκαγιά εν υπαίθρω στη περιοχή της Μεσαράς Κρήτης

Συναγερμός έχει σημάνει στη Πυροσβεστική Υπηρεσία για μια πυρκαγιά που