Τα πυροσβεστικά σώματα σε όλη την Αμερική πρέπει να επιλέγουν τους καλύτερους σωλήνες κάθε χρόνο. Οι προϋπολογισμοί μπορεί να αλλάξουν και οι εποχές να γίνουν πιο ζεστές, αλλά η ασφάλεια είναι ύψιστης σημασίας. Ωστόσο, δεν λειτουργεί κάθε εύκαμπτος σωλήνας πυρκαγιάς λόγω των πυρκαγιών που πρέπει να καταπολεμήσουν. Ας μάθουμε λοιπόν για τις μεγάλες διαφορές μεταξύ των δημοτικών και βιομηχανικών σωλήνων πυρκαγιάς.

Δημοτικοί εύκαμπτοι σωλήνες
Οι Δημοτικοί Σωλήνες Πυρκαγιάς έχουν σχεδιαστεί για την καταπολέμηση της πυρκαγιάς που απαιτεί αντοχή στη συστροφή και κρίσιμη ροή νερού Το να είσαι ελαφρύς είναι το κλειδί, καθώς αυτοί οι εύκαμπτοι σωλήνες πρέπει συχνά να ασχολούνται με την αλλαγή εδάφους και με διάφορες αλλαγές κατά την εργασία. Ενώ οι παλαιότεροι και πιο τυπικοί δημοτικοί εύκαμπτοι σωλήνες μεγιστοποιούνται για κανονική φθορά, τι γίνεται με τους ειδικούς σωλήνες;

Υπάρχει μια ποικιλία δημοτικών σωλήνων πυρκαγιάς στην αγορά για την επίλυση οποιουδήποτε προβλήματος μπορεί να αντιμετωπίσει η πυροσβεστική υπηρεσία ή η πόλη σας. Χρειάζεστε εύκαμπτους σωλήνες για μεγαλύτερη συνειδητοποίηση κόστους, είναι διαθέσιμες λύσεις. Τι γίνεται με τους δημοτικούς εύκαμπτους σωλήνες που απαιτούνται για την επίτευξη υψηλών ή ανυψωμένων γωνιών; Υπάρχουν και εύκαμπτοι σωλήνες πυρκαγιάς.

Η άντληση σε πολυώροφα κτίρια σε πόλεις έναντι αγροτικών περιοχών είναι επίσης μια ανησυχία που αντιμετωπίζουν αυτοί οι ίδιοι δημοτικοί σωλήνες πυρκαγιάς. Ανάλογα με τις δομές που προστατεύετε, θα πρέπει να συμβουλευτείτε τον προμηθευτή των εύκαμπτων σωλήνων σας για να μάθετε ποιος λειτουργεί καλύτερα για εσάς.

Βιομηχανικοί εύκαμπτοι σωλήνες
Οι βιομηχανικοί σωλήνες πυρκαγιάς συσκευάζουν λίγο περισσότερη διάτρηση από τον τυπικό δημοτικό σωλήνα πυρκαγιάς. Διαθέτουν πολύ ανώτερη αντοχή στη θερμότητα και την τριβή. Επιπλέον, τείνουν να υποστηρίζουν ζητήματα που αφορούν πετρέλαιο, καύσιμα και χημικά πολύ μεγαλύτερα από τον τυπικό δημοτικό σωλήνα πυρκαγιάς. Οι βιομηχανικοί εύκαμπτοι σωλήνες τείνουν να είναι εύκαμπτοι και ελαφροί επίσης.

Αυτοί οι σωλήνες πυρκαγιάς τείνουν επίσης να βελτιστοποιούνται ώστε να είναι χωρίς συντήρηση. Αν και αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα χρειαστεί να φροντίσετε τους βιομηχανικούς σωλήνες πυρκαγιάς, αυτό σημαίνει ότι οι απαιτήσεις συντήρησης θα είναι λιγότερες. Οι πρακτικές χρήσεις των βιομηχανικών σωλήνων πυρκαγιάς παραμένουν οι ίδιες θεωρητικά. Θα μεταφέρετε υγρό, περιοχές πλύσης και θα λύσετε γενικά προβλήματα.

Ωστόσο, οι δημοτικοί σωλήνες πυρκαγιάς ανήκουν στην τυπική νοητική εικόνα που έχετε στην καθημερινή καταπολέμηση της πυρκαγιάς. Εν τω μεταξύ, οι βιομηχανικοί εύκαμπτοι σωλήνες χρησιμοποιούνται σε ταινίες αέρα, στρατιωτικές βάσεις, βαριά βιομηχανικά εργοστάσια και συναφείς επιχειρηματικές περιοχές.

Hi-Combat II πυροσβεστικός σωλήνας επίθεσης

Τι είδους σωλήνα πυρόσβεσης θα χρειαστείτε;
Καθώς ο χρόνος βαδίζει στα βάθη του έτους και η προθεσμία του προϋπολογισμού σας πλησιάζει, θα πρέπει να αντιμετωπίσετε τις ανάγκες σας για την καταπολέμηση της πυρκαγιάς. Κανένας δεν θέλει να είναι το άτομο που φτάνει για έναν εύκαμπτο σωλήνα, όχι μόνο να είναι κατάλληλο για τον σκοπό. Είτε ταιριάζετε στην τοπική αγροτική πυροσβεστική υπηρεσία είτε διατηρείτε ένα εργοστάσιο ασφαλείας ασφαλές, πρέπει να γνωρίζετε τις διαφορές μεταξύ των δημοτικών και βιομηχανικών σωλήνων πυρκαγιάς.

Υπάρχει πραγματικά ένας καλύτερος σωλήνας πυρόσβεσης;
Λοιπόν, εξαρτάται από το περιβάλλον και τον γενικό σκοπό. Οι βιομηχανικοί σωλήνες πυρκαγιάς μπορούν να καταπολεμήσουν κάθε είδους πυρκαγιές που ξεκινούν από διάφορα πράγματα, αλλά το κάνουν σε σταθερά περιβάλλοντα.

Οι δημοτικοί εύκαμπτοι σωλήνες εξοικονομούν χρήματα στις πόλεις. Είναι επίσης έτοιμοι να αναρροφήσουν νερό από ασυνήθιστους υδάτινους πόρους. Στη συνέχεια, υπάρχει η μέθοδος πραγματικής διασποράς της φωτιάς.

Ένας δημοτικός σωλήνας πυρκαγιάς σβήνει μια πυρκαγιά με περιορισμένες δομικές ζημιές και απώλεια ζωής. Ο βιομηχανικός σωλήνας πυρόσβεσης αποτρέπει την επιτάχυνση της φωτιάς. Η διακοπή της επιτάχυνσης σημαίνει ότι δεν εξαπλώνεται σε άλλες δομές που ενδέχεται να καούν σε σύντομο χρονικό διάστημα. Η ισχύς σε έναν βιομηχανικό σωλήνα πυρκαγιάς θα αποτρέψει την έκρηξη ενός αεροπλάνου, αλλά μπορεί επίσης να τρυπήσει τρύπες σε έναν ασταθή τοίχο κατά τη διάρκεια πυρκαγιάς στο σπίτι.

Στο τέλος, ο καλύτερος σωλήνας πυρκαγιάς καθορίζεται από τον σκοπό και το άτομο.

 

bulldoghose.com