Τραγωδία στα Χανιά: Συγκλονίζει ο πυροσβέστης που βρέθηκε στο σημείο της τραγωδίας.Τραγωδία στα Χανιά: Συγκλονίζει ο πυροσβέστης που βρήκε νεκρή την 11χρονη ΙωάνναΤο άτυχο κορίτσι βρέθηκε νεκρό, από περιπατητές, σε βραχώδη παραλία στο ύψος της εκκλησίας στους Αγίους Αποστόλους.Όπως ανέφερε στο Creta24, ο Υποδιευθυντής Α’ Πυροσβεστικού Στόλου Χανίων, Επιπυραγός Κωνσταντίνος Μπόμπορης, η πυροσβεστική ειδοποιήθηκε στις 15:24 από την αστυνομία για την εξαφάνιση του ανήλικου κοριτσιού και άμεσα σύστησε ομάδα η οποία ξεκίνησε τις έρευνες.

Ωστόσο λίγο αργότερα και ενώ «σάρωναν» συγκεκριμένη περιοχή ειδοποιήθηκαν πως το κορίτσι εντοπίστηκε νεκρό από πολίτες.

«Είμαι και εγώ πατέρας, έχω μία κόρη. Είναι 15 χρονών και φανταστείτε την ώρα που είδα και εγώ το γεγονός πως ένιωσα σαν πατέρας», δήλωσε συγκλονισμένος στο Creta24, o κ. Μπόμπορης.

Το χρονικό

Η 11χρονη έφυγε από το σπίτι της στις 8 το βράδυ της Τρίτης, ωστόσο όταν άργησε να επιστρέψει η μητέρα της ανησύχησε και άρχισε να την αναζητά.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Χαμόγελου του Παιδιού», η εξαφάνιση της 11χρονης δηλώθηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων νωρίς το πρωί της Τετάρτης.