Δείτε τους βοσκούς να σώζουν τα ζώα τους από τη φωτιά στη Βίτωλη.

Είναι  από εκείνες τις φωτογραφίες που δεν χρειάζεται να πεις η να γράψεις πολλά… Μιλούν από μόνες τους  με …χίλιες  λέξεις.

Η αγωνία , η ένταση ζωγραφισμένη στα πρόσωπα των ανθρώπων , των κτηνοτρόφων να σώσουν το βιός τους , τα ζώα τους από την φωτιά που πλησιάζει απειλητικά .

Αγώνας επιβίωσης για ανθρώπους και ζώα.Τις εικόνες κατέγραψε στην χθεσινή φωτιά στην Βίτωλη , ο Αντιδήμαρχος του Δήμου Μακρακώμης  Παναγιώτης Κοντογιώργος  κάνοντας και την παρακάτω ανάρτηση:

«Είναι συγκλονιστικός και συνάμα συγκινητικός ο τρόπος που οι ιδιοκτήτες διασώζουν τα ζώα τους μέσα από την φωτιά,

Δυστυχώς το μαντρί οι αποθήκες και όλες οι εγκαταστάσεις κάηκαν ολοσχερώς όπως θα δείτε στις φωτογραφίες .

Επίσης χάρη στην έγκαιρη επέμβαση μας με την υδροφόρα που διαθέτει ο Δήμος μας σώσαμε το διπλανό μαντρί και τα μελίσσια που ήταν δίπλα .

Θέλω να τονίσω ότι ο Δήμαρχος όλοι οι Αντιδήμαρχοι και οι δημοτικοί σύμβουλοι είμασταν παρών και με τις μάνικες στο χέρι από την πρώτη στιγμή με όλα τα μηχανήματα μας γκρέιντερ τσι σι μπι υδροφόρα – πυροσβεστικό !!!!!Δείτε τους βοσκούς να σώζουν τα ζώα τους από τη πυρκαγιά στη ΒίτωληΔείτε τους βοσκούς να σώζουν τα ζώα τους από τη πυρκαγιά στη ΒίτωληΔείτε τους βοσκούς να σώζουν τα ζώα τους από τη πυρκαγιά στη ΒίτωληΔείτε τους βοσκούς να σώζουν τα ζώα τους από τη πυρκαγιά στη Βίτωλη

Ilamia.gr