Μεγάλη Προσφορά από την Αυστρία στο ΣΕΔΔΔ Ψαχνών.

Πρόκειται για ένα νέο όχημα, το οποίο έγινε δωρεά από ανώνυμο  ευεργέτη από την Βιέννη της Αυστρίας στο σύλλογο των Ψαχνών, το οποίο και παρέδωσαν την Τετάρτη  το απόγευμα 4 εθελοντές της Γερμανικής Ομάδας Safers, ο Daniel Keifenheim, ο Martin Hofmann, ο David Zenz και ο Sven Volkert.

Ο ΣΕΔΔΔ Ψαχνών με μεγάλη χαρά δέχθηκε αυτήν την τόσο πολύ όμορφη και μεγάλη προσφορά, η οποία για να γίνει πραγματικότητα απαιτούσε πάρα πολλές ενέργειες και από τις δύο μεριές. Να σημειωθεί ότι οι 4 εθελοντές ταξίδεψαν από την Γερμανία οδικώς μέχρι τα Ψαχνά για να μεταφέρουν το όχημα το οποίο και παρέδωσαν την Τετάρτη και την Πέμπτη έγινε ο αγιασμός από τον πατέρα Νικόλαο Δανέλη.

Το παρόν έδωσαν ο Δήμαρχος Διρφύων Μεσσαπίων Γιώργος Ψαθάς, ο Αντιδήμαρχος Παναγιώτης Ματράκας, η επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης κα Τζοβάννα Γκόγκου,  η πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Αναστασία Καρατζά,ο εντεταλμένος σύμβουλος κος Δήμος Κιαπέκος,  ο δημοτικος συμβουλος κος Αλεξανδρος Θεοδοσίου, ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Ψαχνών κος Μιχάλης Καλαβρής, ο Πρόεδρος της Τοπικής Ενότητας Μίστρου κος Τσώκος, ο προεδρος της τοπικής κοινοτητας Καστελλας κος Νικος Ματράκας, ο ειδικός σύμβουλος του Δήμου Μαντουδίου – Λίμνης – Αγίας Άννας Δημήτρης Χασιώτης και  όλοι οι εθελοντές του ΣΕΔΔΔ Ψαχνών.

Μετά το πέρας του Αγιασμού, οι 4 εθελοντές παρέδωσαν τυπικά το “κλειδί” του νέου οχήματος στον Σπύρο Ραπτάκη ενώ από την μεριά του ο ΣΕΔΔΔ απένεμε τιμητική πλακέτα για την προσφορά τους.

Μεγάλη Προσφορά από την Αυστρία στο ΣΕΔΔΔ Ψαχνών

Μεγάλη Προσφορά από την Αυστρία στο ΣΕΔΔΔ Ψαχνών

Μεγάλη Προσφορά από την Αυστρία στο ΣΕΔΔΔ Ψαχνών