Η πυρκαγιά επεκτάθηκε γρήγορα και σε όλα τα διαμερίσματα του δεύτερου και τρίτου ορόφου.

Οι ένοικοι μιας πολυκατοικίας στο Λουτράκι,βίωσαν τον απόλυτο εφιάλτη, καθώς μια φωτιά που ξέσπασε σε διαμέρισμα του συγκροτήματος τους έπιασε κυριολεκτικά στον ύπνο κι ως εκ θαύματος δεν θρηνήσαμε ανθρώπινες ζωές.

Η πυρκαγιά ξέσπασε τα ξημερώματα της Δευτέρας σε διαμέρισμα 2ου ορόφου πολυκατοικίας στην οδό Καποδιστρίου 7 στο Λουτράκι. Η πυρκαγιά επεκτάθηκε γρήγορα και σε όλα τα διαμερίσματα του δεύτερου και τρίτου ορόφου.

Η Πυροσβεστική που έφτασε άμεσα στο σημείο κατάφερε να απεγκλωβίσει με επιτυχία 12 άτομα, ενώ 7 εξ αυτών διακομίσθηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Λουτρακίου με αναπνευστικά προβλήματα. Η επιχείρηση διάσωσης κράτησε πάνω από δύο ώρες και οι στιγμές αγωνίας ήταν αμέτρητες για τους περίοικους και τους κατοίκους της πολυκατοικίας που έβλεπαν τους Πυροσβέστες να δίνουν μάχη με τις φλόγες και το χρόνο.

Η πυρκαγιά επεκτάθηκε γρήγορα σε όλα τα διαμερίσματα του δεύτερου και τρίτου ορόφου, με αποτέλεσμα να κινδυνέψουν άμεσα όλοι οι ένοικοι της πολυκατοικίας. Στο σημείο έφτασαν επτά οχήματα της πυροσβεστικής με 14 άντρες και δύο καλαθοφόρα οχήματα του δήμου Λουτρακίου Περαχώρας Αγίων Θεοδώρων όπου έβγαλαν τους ενοίκους από τα μπαλκόνια.

Διακομίσθηκαν στο κέντρο υγείας Λουτρακίου με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ με αναπνευστικά προβλήματα, οι υπόλοιποι είναι καλά στην υγεία τους.Λουτράκι: Πυρκαγιά σε πολυκατοικία – 12 άτομα απεγκλώβισε η ΠυροσβεστικήΛουτράκι: Πυρκαγιά σε πολυκατοικία – 12 άτομα απεγκλώβισε η Πυροσβεστική

Πηγή: korinthostv.gr