Χαρακτηριστική η περίπτωση ενός 55χρονου Πατρινού που είδε το σπίτι του να καίγεται ολοκληρωτικά, στην περιοχή της Καρυάς.

Ο 55χρονος μετά από χρόνια κόπων και προσπαθειών κατόρθωσε να ολοκληρώσει το χτίσιμο και την δημιουργία της κατοικίας του μόλις την περασμένη Τρίτη! Κοιμήθηκε στο νέο του σπίτι ένα βράδυ και την επόμενη ημέρα ήρθε η καταστροφή!

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα της Αχαϊκής πολιτείας δεν θα μπορούσε να διανοηθεί ποτέ και για κανέναν λόγο ότι με το που θα γευόταν την χαρά της πραγμάτωσης ενός τέτοιου προσωπικού και οικογενειακού ονείρου του, την ίδια κυριολεκτικά μέρα ή έστω μετά από λίγες ώρες, μόλις 24, θα γινόταν αυτόπτης μάρτυρας της καταστροφής η οποία εκτυλίχθηκε μπροστά στα μάτια του.

Σε κατάσταση που δεν περιγράφεται ούτε καν με την λέξη «απελπισία» ο 55χρονος δεν δίστασε σε μια πράξη απόγνωσης να προσπαθήσει να κάνει… κακό στον εαυτό του, μόλις είδε ότι τίποτα πια δεν μπορούσε να περισωθεί από την ολοκαίνουργια κατοικία του και ότι μέσα σε μια μέρα και σε λίγα λεπτά οι πολύχρονες θυσίες και τα όνειρα για το μέλλον, γίνονταν στάχτη.

Μεταφέροντας το περιστατικό στην εφημερίδα αυτόπτες μάρτυρες, χαρακτήρισαν ευτύχημα την αυθόρμητη αντίδραση γειτόνων του. Οι οποίοι επενέβησαν πέφτοντας πάνω του για να τον… αγκαλιάσουν, κυριολεκτικά και μεταφορικά, σε μια προσπάθεια να του χαρίσουν την αναγκαία ψυχραιμία της στιγ[1]μής, όσο απερίγραπτα δύσκολη ήταν εκείνη τη στιγμή η κατάσταση.

Ίσως να ήταν και αυτή η ίδια η δύναμη της ψυχολογικής στήριξης που του παρείχαν, ώστε λίγα λεπτά αργότερα να ορκίζεται ότι… θα ξανακτίσει ό,τι η φωτιά του κατέστρεψε στερώντας του ένα όνειρο ζωής, για τον ίδιο και την τετραμελή οικογένεια του.Πάτρα: Έμεινε ένα βράδυ στο νέο του σπίτι και την επομένη καταστράφηκε από τη πυρκαγιάΠηγή: thebest.gr