Στους 9 ανέρχονται πλέον οι τραυματίες στην Αττική από την μεγάλη πυρκαγιά

Στους 9 ανέρχονται πλέον οι τραυματίες στην Αττική από την μεγάλη πυρκαγιά

Στους 9 ανέρχονται πλέον οι τραυματίες στην Αττική από την μεγάλη πυρκαγιά, που κάνει στάχτη τα πάντα σε Δροσοπηγή, Κρυονέρι, Αφίδνες, Άγιο Στέφανο, Καλέντζι και άλλες περιοχές.

Οι 5 από τους τραυματίες είναι πυροσβέστες εγκαυματίες, εκ των οποίων οι 2 νοσηλεύονται διασωληνωμένοι στο ΚΑΤ.

Επίσης, στο 251 νοσηλεύεται ο Πυροσβέστης που προσπαθώντας να σβήσει την φωτιά στο Κρυονέρι έπεσε σε πηγάδι.

Άλλοι 3 άνθρωποι βρίσκονται σε Ιπποκράτειο και Σισμανόγλειο με αναπνευστικά προβλήματα.

Όπως σας είχαμε ήδη ενημερώσει, η φωτιά έφτασε σε μάντρα αυτοκινήτων στις Αφίδνες, με αποτέλεσμα να έχουμε απανωτές εκρήξεις από τα ντεπόζιτα των αυτοκινήτων. Δείτε τις συγκλονιστικές στιγμές των εκρήξεων.https://youtu.be/jGHiIkcoyJU

Αν υπήρχε ένα «καλό» μέχρι τώρα ήταν η άπνοια και οι χαμηλής έντασης άνεμοι. Αυτό από σήμερα παύει να ισχύει, καθώς ήδη έχουν ξεκινήσει να φυσούν δυνατοί άνεμοι, κάτι που αναμενόταν.

Ήδη αυτό έχει φανεί τι σημαίνει στην πράξη, καθώς η φωτιά πλέον εξαπλώνεται ακόμα πιο γρήγορα. Η φωτιά έχει κατεύθυνση προς το υδραγωγείο κρυονερίου, με τις φλόγες να φτάνουν τα 15-20 μέτρα. Στο Καλέντζι του Δήμου Μαραθώνα δόθηκε εντολή εκκένωσης.

Η εθνική οδός Αθηνών – Λαμίας έκλεισε σε μεγάλο μήκος.

Πηγή: Νewsit

Don't Miss

Τροχαίο στην Εύβοια: Νεκρός ο 65χρονος οδηγός που έπεσε στο ποτάμι

Τροχαίο στην Εύβοια: Νεκρός ο 65χρονος οδηγός που έπεσε στο ποτάμι

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (10/11) στη Νότια
Πυρκαγιά σε ημιφορτηγό επί της οδού Μαρίας Κιουρί στο Κερατσίνι

Πυρκαγιά σε ημιφορτηγό επί της οδού Μαρίας Κιουρί στο Κερατσίνι

Συναγερμός σήμανε το βράδυ στην Πυροσβεστική Υπηρεσία για πυρκαγιά που