«Διαπιστώσαμε ότι κάποιοι παίζουν με την πυροσβεστική» είπε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Σταθόπουλος

«Πάμε λίγο καλύτερα» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Δημήτρης Σταθόπουλος, πρόεδρος της Ομοσπονδίας Πυροσβεστικού Σώματος, μιλώντας για την εξέλιξη των πύρινων μετώπων Αττικής και των υπόλοιπων περιοχών της Ελλάδας.

Μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ είπε χαρακτηριστικά: «Προσευχόμαστε να τελειώσει σήμερα αυτή την κατάσταση» ενώ ευχαρίστησε τον Πανελλήνιο Σωματείο Επιβατηγών Οχημάτων
(ΠΑΣΕΜΠΟ) που διέθεσε 20 λεωφορεία προκειμένου να γίνεται γρήγορα η αλλαγή της βάρδιας καθώς και τους πολίτες για τις δωρεές του (όπως νερά).

«Διαπιστώσαμε ότι κάποιοι παίζουν με την πυροσβεστική» είπε χαρακτηριστικά. Όπως ανέφερε συγκεκριμένα χθες το βράδυ στην περιφέρεια της Αττικής υπήρξαν 50 ψευδείς αναγγελίες για πυρκαγιές στις 02.00, 03.00 και 05.00 τα ξημερώματα.

Επίσης χτες και προχθές όπως είπε συνέβησαν πολλές πτώσεις τάσεως στην Αττική με αποτέλεσμα να υπάρχουν πάρα πολλοί εγκλωβισμοί σε ασανσέρ και οι δυνάμεις να απασχολούνται και σε αυτά πέραν των υπολοίπων.Πρόεδρος Πυροσβεστών: «Κάποιοι παίζουν, 50 φάρσες για πυρκαγιές στην Αττική σε λίγες ώρες»