Δυστυχώς, τραγικές είναι οι συνέπειες των ανεξέλεγκτων φωτιών που καίνε στην Ελλάδα και με ανθρώπινες απώλειες.

Ο εθελοντής πυροσβέστης που έχασε την ζωή του την Παρασκευή 5 Αυγούστου, μετά από πτώση κολώνας της Δ.Ε.Η., στην προσπάθεια του να βοηθήσει στην κατάσβεση της μεγάλης φωτιάς στην Ιπποκράτειο Πολιτεία είναι ο 38χρονος Βασίλης Φιλώρας, ο οποίος είχε το κατάστημα Drone Scanner στην Αθήνα με εξειδίκευσή στα drones και ο οποίος ήταν γνωστός στον χώρο για τις γνώσεις του και τον ευγενικό του χαρακτήρα αλλά και την θέληση του να βοηθάει όσους ασχολούνταν με τα drones και όχι μόνο.

Λένε ότι δεν μπορείς να διαλέξεις πότε ή πώς θα πεθάνεις. Αλλά μπορείς να διαλέξεις το πώς θα ζήσεις. Ο φιλος μας, ο συνεργάτης μας, σύζυγος και πατέρας δυο παιδιών ΒΑΣΙΛΗΣ ΦΙΛΩΡΑΣ, έζησε την κάθε μέρα του με χαμόγελο, ευγένεια & ανιδιοτελή αγάπη για τους συνανθρώπους του. Το νήμα της ζωής του έληξε άδικα στις 6/8/2021, επιχειρώντας με αυταπάρνηση ως εθελοντής πυροσβέστης στην Ιπποκράτειο Πολιτεία. Θα τον αποχαιρετήσουμε την Τρίτη 10 Αυγούστου στις 14:30, στον ιερό ναό Αγ. Κωνσταντίνου & Ελένης στα Άνω Λιόσια.

Όσοι θέλουν να συνεισφέρουν στην οικογένεια, ακολουθούν στοιχεία Τραπέζης

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΕΛΛΗ ΚΑΜΠΑΚΟΥ

IBAN: GR6601718580006858123878503

Συγκλονισμένοι είναι οι φίλοι του Βασίλη που επικοινώνησαν μαζί μας και μας μίλησαν για την τεράστια απώλεια του. Όσοι θέλουν να βοηθήσουν την οικογένεια σε αυτή την δύσκολη στιγμή μπορούν να το κάνουν στον παραπάνω λογαριασμό τραπέζης.Ο Βασίλης Φιλώρας έχασε την ζωή του στην πυρκαγιά για να βοηθήσει τους συνανθρώπους του