Ύστερα από πολυήμερη μάχη απέναντι στις φλόγες, η κυπριακή αποστολή στην Ελλάδα ολοκλήρωσε την αποστολή της και επέστρεψε στην Κύπρο.

Υποδεχόμενη την κυπριακή αποστολή, η υπουργός Δικαιοσύνης ανέφερε: «Αγαπητά μέλη της κυπριακής αποστολής, σας καλωσορίζουμε στην Κύπρο με αισθήματα μεγάλης υπερηφάνειας για την προσπάθεια που έχετε καταβάλει, συνδράμοντας στον αγώνα των ελληνικών αρχών για την αντιμετώπιση των μεγάλων πυρκαγιών που εδώ και περίπου δέκα ημέρες ταλάνισαν και συνεχίζουν να απειλούν την Ελλάδα μας.

Δώσατε το παρών σας από την πρώτη στιγμή και ριχτήκατε με θάρρος στη μάχη έναντι στον πύρινο εφιάλτη. Με την αυταπάρνησή σας καταφέρατε να συμβάλετε ουσιωδώς στην αντιμετώπιση του μέγιστου κινδύνου. Παρά τις όποιες δυσχέρειες, η παρουσία και η δράση της κυπριακής αποστολής ήταν καταλυτική. Η προσφορά σας έτυχε αναγνώρισης τόσο από τις ελληνικές αρχές, όσο και από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης που έκαναν λόγο για άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό, κατάλληλο για ειδικές αποστολές αυξημένης δυσκολίας και επικινδυνότητας.

Αναχώρησε η κυπριακή αποστολή μετά τη σημαντική προσφορά της

 

ptisidiastima.com