Δωρεάν εξετάσεις πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας, χωρίς συμμετοχή του ασφαλισμένου, προσφέρει στους άνδρες και τις γυναίκες του Πυροσβεστικού Σώματος ο όμιλος Euromedica, σε μία κίνηση αναγνώρισης του αγώνα που δίνουν με αυταπάρνηση για την κατάσβεση των πυρκαγιών.

Παράλληλα, ο όμιλος διαθέτει στο ΕΚΑΒ δύο ασθενοφόρα, προκειμένου να τα χρησιμοποιήσει όπως κρίνει, λόγω των έκτακτων αναγκών, που έχουν προκύψει σε πολλές περιοχές της χώρας εξ αιτίας των πυρκαγιών.

Οι δωρεάν εξετάσεις στα διαγνωστικά κέντρα του ομίλου θα πραγματοποιούνται από τις 10/08/21 και θα διαρκέσουν ως τη λήξη της αντιπυρικής περιόδου, στο τέλος Οκτωβρίου.

Στην πρωτοβουλία της Euromedica συμμετέχουν τα 18 διαγνωστικά κέντρα του ομίλου στην Αττική, τη Θεσσαλονίκη, στην Κρήτη, τη Λάρισα, την Αλεξανδρούπολη και την Κατερίνη, καθώς και όλες οι κλινικές σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ρόδο, Κρήτη και Κοζάνη.

Στο πλαίσιο του επενδυτικού προγράμματος που υλοποιεί τα τελευταία δύο χρόνια η  Euromedica, ο ιατροτεχνολογικός εξοπλισμός των διαγνωστικών κέντρων και των κλινικών του ομίλου αναβαθμίζεται και εκσυγχρονίζεται συνεχώς.

Στο δίκτυο των διαγνωστικών κέντρων σύντομα θα προστεθούν νέες μονάδες εξοπλισμένες με τεχνολογία αιχμής σε πλήρως ανακαινισμένους χώρους, προσφέροντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας.

Ο όμιλος Euromedica παραμένει πάντα αρωγός στις ανάγκες της πολιτείας και του πολίτη, για την αντιμετώπιση των έκτακτων συνθηκών. Ανταποκρίθηκε αμέσως στο κάλεσμα του Υπουργείου Υγείας για την πανδημία, διαθέτοντας τις 200 κλίνες του  Κέντρου Αποκατάστασης Αρωγή στη Θεσσαλονίκη για τη νοσηλεία ασθενών με Covid-19. Παράλληλα προσέφερε δύο κλινικές στη Θεσσαλονίκη και μία στην  Κοζάνη για τη νοσηλεία  μη  Covid ασθενών. Συνολικά,  ο όμιλος διέθεσε 518 κλίνες, εκ των οποίων οι 27 σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας. Το ίδιο θα πράξει και αν ξαναχρειαστεί.

Μπροστά στις τεράστιες καταστροφές που έχουν προκαλέσει οι πυρκαγιές, καθώς και την αυτοθυσία και τον επαγγελματισμό του πυροσβεστικού σώματος, η Εuromedica κάνει πράξη τις δεσμεύσεις της, προσπαθώντας να είναι χρήσιμη και αποτελεσματική  απέναντι στην κοινωνία και τις ανάγκες της, δίνοντας το παρών και προσφέροντας τις υπηρεσίες της, χωρίς να συνυπολογίζει το κόστος.

Ο όμιλος Euromedica, που λειτουργεί με την υποστήριξη του αμερικανικού επενδυτικού κεφαλαίου Farallon, είναι ένας από τους μεγαλύτερους ιδιωτικούς ομίλους παροχής πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας φροντίδας υγείας στην Ελλάδα με ένα ευρύ δίκτυο Διαγνωστικών Κέντρων, Κλινικών και Κέντρων Αποκατάστασης σε διάφορες περιοχές της χώρας.Δωρεάν εξετάσεις παρέχει ο όμιλος Euromedica στο Πυροσβεστικό ΣώμαΜαρίας Κάλλας 11 και Γραβιάς 2
T.K. 546 45, Θεσσαλονίκη
Τηλ. +30.2310.895100
Fax: +30.2310.847144
e-mail:info@genikikliniki.gr
www.genikikliniki.gr