Καιρός – Μαρουσάκης: Ισχυρές βροχές το επόμενο διήμερο, προσοχή στην Εύβοια

Καιρός – Μαρουσάκης: Ισχυρές βροχές το επόμενο διήμερο, προσοχή στην Εύβοια
07/09/2021

Eρχεται διήμερο ισχυρών βροχών Τετάρτη και Πέμπτη σύμφωνα με τον μετεωρολόγο Κλέαρχο Μαρουσάκη, ο οποίος εφιστά την προσοχή στην Εύβοια, που υπέστη μεγάλες καταστροφές στις πυρκαγιές του Αυγούστου. Μαζί με τις βροχές θα επικρατούν και θυελλώδεις άνεμοι

Η ανάρτηση στο Facebook:

«ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΤΕΤΑΡΤΗ – ΠΕΜΠΤΗ

Ισχυρές βροχές αναμένονται το επόμενο διήμερο σε αρκετές περιοχές της ανατολικής ηπειρωτικής χώρας που βρέχονται από τα δυτικά τμήματα του Αιγαίου μιας και το βαρομετρικό χαμηλό που έχει ενισχύσει την βαροβαθμίδα (διαφορά βαρομετρικής πίεσης) μέσα στο Αιγαίο και που προκαλεί σήμερα τους πολύ θυελλώδεις βοριάδες, καθώς θα μετατοπιστεί πιο ανατολικά θα δημιουργήσει μία ζώνη σύγκλισης γύρω από τις Σποράδες, το Πήλιο και τα βόρεια τμήματα της Εύβοιας. Η ζώνη αυτή σύγκλισης και καθώς θα αλληλεπιδράσει με την τοπογραφία αυτών των περιοχών θα προκαλέσει μια ζώνη έντονων και με διάρκεια βροχοπτώσεων στα ανατολικά – νοτιοανατολικά τμήματα της Θεσσαλίας, στις Σποράδες, την Εύβοια και την βορειοανατολική Στερεά όπως φαίνεται και στον επισυναπτώμενο χάρτη βροχόπτωσης.

Με δεδομένες και τις συνθήκες όπως διαμορφώθηκαν μετά και τις πυρκαγιές, θα πρέπει να υπάρχει ετοιμότητα ώστε να αντιμετωπιστούν τυχόν προβλήματα από αυτή την εξέλιξη.
Καλή συνέχεια σε όλες και σε όλους!»

https://www.facebook.com/100001745118512/videos/211868614322573/

Don't Miss

Γεράσιμος Παπαδόπουλος: Περιμένω σεισμό ως και 6 ρίχτερ στη Θήβα!

Γεράσιμος Παπαδόπουλος: Περιμένω σεισμό ως και 6 ρίχτερ στη Θήβα!

Ο ένας σεισμός διαδέχεται τον άλλο τους τελευταίους μήνες στη Θήβα και οι σεισμολόγοι
Συνεχείς περιπολίες και από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Σερρών- Επί ποδός και στην υπηρεσία των πολιτών

Συνεχείς περιπολίες και από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Σερρών- Επί ποδός και στην υπηρεσία των πολιτών

Η πανδημία απειλεί τους πολίτες της χώρας μας τις τελευταίες