Πέθανε 55χρονος εγκαυματίας από την πυρκαγιά της Βαρυμπόμπης – Ήταν 38 ημέρες στη ΜΕΘ

12/09/2021
by
Πέθανε 55χρονος εγκαυματίας από την πυρκαγιά της Βαρυμπόμπης - Ήταν 38 ημέρες στη ΜΕΘ

Υπέκυψε χθες το πρωί σύμφωνα με πληροφορίες του L&O στο νοσοκομείο ΚΑΤ, ένας από τους τρεις εγκαυματίες της καταστροφικής πυρκαγιάς της Βαρυμπόμπης.

Ο 55χρονος νοσηλευόταν με σοβαρά εγκαύματα για 38 ημέρες στη μονάδα εγκαυμάτων του νοσοκομείου της Κηφισιάς. Το πρωί του Σαββάτου ο πολυεγκαυματίας άφησε την τελευταία του πνοή, βυθίζοντας στη θλίψη συγγενείς και φίλους.

Ο άτυχος άνδρας είχε βρεθεί στις 5 Αυγούστου με σοβαρά εγκαύματα στην ταράτσα οικοδομής στην οδό Χαράς στη Δροσοπηγή.

Πυροσβέστες τον απεγκλώβισαν από την πύρινη κόλαση και με ασθενοφόρο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ΚΑΤ. Οι γιατροί έδωσαν πραγματική μάχη να τον κρατήσουν στη ζωή αλλά δεν τα κατάφεραν.

Don't Miss

Συλλήψεις και πρόστιμα για παράνομες καύσεις σε Εύβοια, Πιερία και Ηλεία

Συλλήψεις και πρόστιμα για παράνομες καύσεις σε Εύβοια, Πιερία και Ηλεία

Συνελήφθη χθες, 27 Σεπτεμβρίου 2025, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας,
Σύλλογος Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας Μάνδρας Ειδυλλίας "Πατέρας" - Ξεκίνησε η προετοιμασία για την αντιπυρική 2022!

Σύλλογος Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας Μάνδρας Ειδυλλίας “Πατέρας” – Ξεκίνησε η προετοιμασία για την αντιπυρική 2022!

Ξεκίνησε η προετοιμασία για την αντιπυρική 2022! Σήμερα (6/3/2022) συναντηθήκαμε