«Σαρώνει» τη Νέα Μάκρη η ΕΛ.ΑΣ. και η Πυροσβεστική μετά τη βραδινή πυρκαγιά που ξέσπασε στην περιοχή καθώς υπάρχουν υποψίες αλλά και ενδείξεις εμπρησμού, χωρίς όμως, μέχρι στιγμής να υπάρχουν ευρήματα που να αποδεικνύουν ενέργεια με δόλο.

Ωστόσο, το γεγονός ότι η φωτιά ξέσπασε μέσα στη νύχτα και μάλιστα, σε δύο διαφορετικές εστίες, μεταξύ, Μονής Εφραίμ και οικισμού Λιβίσι, προβληματίζει τις Αρχές και για το λόγο αυτό ειδικά κλιμάκια της Πυροσβεστικής αλλά και της ΕΛ.ΑΣ. ψάχνουν για κάμερες σε σπίτια που ενδεχομένως, έχουν «συλλάβει» ύποπτες κινήσεις.

Πριν από μερικές εβδομάδες σε ένα από τα μέτωπα της πυρκαγιάς, άγνωστοι είχαν επιχειρήσει εκ νέου να βάλουν φωτιά, ωστόσο, ευτυχώς οι Αρχές είχαν επέμβει έγκαιρα.

Στο μεταξύ, χθες το βράδυ από την ΕΛ.ΑΣ. προσήχθη ένα άτομο καθώς στο αυτοκίνητό του βρέθηκαν δύο μπιτόνια με βενζίνη. Όπως αποδείχθηκε όμως από τις έρευνες τα είχε πάρει νωρίτερα από συγκεκριμένο βενζινάδικο και σύμφωνα με μαρτυρία ιδιοκτήτη πρατηρίου, θα τα χρησιμοποιούσε για τροφοδοσία αγροτικού μηχανήματος καθώς σήμερα θα έκανε εργασίες στο κτήμα του. Κατά συνέπεια αφέθη ελεύθερος.

Πυρκαγιά στη Νέα Μάκρη: Οι κάμερες «προδίδουν» την ταυτότητα του εμπρηστή

real.gr