Τρένο συγκρούστηκε  νωρίτερα το πρωί της Τρίτης με φορτηγό έξω από τη Θεσσαλονίκη, στη Νέα Μαγνησία, στη σιδηροδρομική διάβαση «Καβαλιέρος». Πρόκειται για την αμαξοστοιχία 36-32 που εκτελούσε το δρομολόγιο από Σέρρες προς Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες το φορτηγάκι ακινητοποιήθηκε πάνω στις γραμμές του τρένου και στη συνέχεια η αμαξοστοιχία το παρέσυρε. Ο οδηγός του φορτηγού, ο οποίος όταν κατάλαβε πως το όχημα δεν μπορούσε να κινηθεί, πρόλαβε και πήδηξε έξω, ωστόσο τραυματίστηκε από την πόρτα.

Στο σημείο έχει σπεύσει η Πυροσβεστική  με 2 οχήματα και 6 πυροσβέστες, ενώ δεν υπάρχουν πληροφορίες για εγκλωβισμένα άτομα.

Σύμφωνα με πληροφορίες ζητήθηκε και η συνδρομή του ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης προκειμένου να στείλει λεωφορείο στο σημείο και να μεταφέρει τους επιβάτες της αμαξοστοιχίας.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ παρέλαβε τον οδηγό του φορτηγού, ο οποίος διακομίστηκε ελαφρά τραυματισμένος στο Ιπποκράτειο. Εκεί, θα κάνει λίγα ράμματα και στη συνέχεια θα αποχωρήσει. Τρένο συγκρούστηκε με φορτηγό έξω από τη Θεσσαλονίκη.(φωτό)Τρένο συγκρούστηκε με φορτηγό έξω από τη Θεσσαλονίκη.(φωτό)Τρένο συγκρούστηκε με φορτηγό έξω από τη Θεσσαλονίκη.(φωτό)Τρένο συγκρούστηκε με φορτηγό έξω από τη Θεσσαλονίκη.(φωτό)Τρένο συγκρούστηκε με φορτηγό έξω από τη Θεσσαλονίκη.(φωτό)Τρένο συγκρούστηκε με φορτηγό έξω από τη Θεσσαλονίκη.(φωτό)

Πηγη:protothema.gr