Μεγάλη πυρκαγιά σε σπίτι στη Λαμία

Η πυρκαγιά κατέστρεψε τον δεύτερο όροφο του σπιτιού – Ευτυχώς δεν ήταν μέσα οι ηλικιωμένοι ιδιοκτήτες.

Συναγερμός σήμανε στην πυροσβεστική υπηρεσία γύρω το μεσημέρι για μεγάλη πυρκαγιά σε διώροφο σπίτι στο τέρμα της οδού Έσλιν στη Λαμία.

Οι φλόγες μέσα σε λίγα λεπτά τύλιξαν όλον τον επάνω όροφο και οι καπνοί έπνιξαν όλη την περιοχή.

Στο σημείο έφτασαν αρχικά τρία πυροσβεστικά οχήματα και δυνάμεις της αστυνομίας για συνδρομή, ενώ πολύ γρήγορα επιχείρησαν ακόμη πέντε υδροφόρες.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport το ηλικιωμένο ζευγάρι που διαμένει στο σπίτι εκείνη την ώρα βρισκόταν λίγα μετά πιο κάτω στο σπιτι του γαμπρού τους.

Πιθανότατα η φωτιά προκλήθηκε από κάποιο βραχυκύκλωμα, ωστόσο αυτό είναι κάτι που θα διερευνήσει το Ανακριτικό Τμήμα της ΠΥ Λαμίας.

Οι καπνοί από την πυρκαγιά αρχικά σκέπασαν όλη τη γύρω περιοχή και η φωτιά ήταν ορατή από το κάστρο και από όλη σχεδόν την πόλη.

Μεγάλη πυρκαγιά σε σπίτι στη Λαμία.(Βίντεο-φωτό)Μεγάλη πυρκαγιά σε σπίτι στη Λαμία.(Βίντεο-φωτό)Μεγάλη πυρκαγιά σε σπίτι στη Λαμία.(Βίντεο-φωτό)Μεγάλη πυρκαγιά σε σπίτι στη Λαμία.(Βίντεο-φωτό)Μεγάλη πυρκαγιά σε σπίτι στη Λαμία.(Βίντεο-φωτό)Μεγάλη πυρκαγιά σε σπίτι στη Λαμία.(Βίντεο-φωτό)Πηγη:lamiareport.gr