H Πυροσβεστική Υπηρεσία τίμησε την Anastassiadis Group για την εθελοντική προσφορά της στο σώμα.H Πυροσβεστική Υπηρεσία τίμησε την Anastassiadis Group για την εθελοντική προσφορά της στο σώμαΕυχαριστήριο βραβείο “τιμής ένεκεν” εκ μέρους του Αρχηγού του Πυροσβεστικού Σώματος και Αντιστράτηγου Π.Σ. κ. Στέφανο Δ. Κολοκούρη απονεμήθηκε στην Anastassiadis Group για την αγαστή συνεργασία, σε ειδική τελετή που διοργανώθηκε για όσους στήριξαν εθελοντικά το σώμα τον περασμένο Αύγουστο στην προσπάθεια κατάσβεσης των καταστροφικών πυρκαγιών στην Αττική.

Το βραβείο παρέλαβε ο κ. Παναγιώτης Χατζησάββας, Operations Manager. Η Anastassiadis Group θέλοντας να συμπαρασταθεί έμπρακτα στην υπεράνθρωπη προσπάθεια που κατέβαλαν οι Έλληνες Πυροσβέστες προσέφερε δυο οχήματα VAN, τα οποία χειρίστηκαν με απρόσκοπτή προθυμία οδηγοί της εταιρείας, στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Μεγάρων και στον 6ο Πυροσβεστικό Σταθμό Αθηνών στο Ολυμπιακό Χωριό.

Επίσης, στάθηκε στο πλευρό των πυρόπληκτων συμπολιτών μας διαθέτοντας 3 ιδιόκτητα διαμερίσματα στις περιοχές Βριλλήσια, Νέα Σμύρνη και Ηλιούπολη σε οικογένειες που χρειάζονταν προσωρινή στέγη εκείνες τις δύσκολες ώρες.

Όπως δήλωσε ο Δρ. Ιωάννης Αναστασιάδης, CEO της Anastassiadis Group: “Η σημερινή τιμητική διάκριση επιβεβαιώνει την πολυετή δέσμευση όλης της ομάδας να επιχειρεί υπεύθυνα όχι επειδή υποχρεούται αλλά γιατί αυτό είναι το κοινωνικό αποτύπωμα που θέλει να αφήσει στον τόπο που εδρεύει και δραστηριοποιούνται το σύνολο των εταιρειών μας.

Καθημερινά, προσπαθούμε να συμβάλλουμε όπου υπάρχει ανάγκη αποδεικνύοντας έμπρακτα ότι οι εταιρείες είναι αναπόσπαστο μέλος του ευρύτερου κοινωνικού συνόλου στο οποίο ανήκουν. Ήταν τιμή μας να συμπαρασταθούμε στη χώρα και τους συμπολίτες μας και ευχαριστούμε θερμά την Πυροσβεστική Υπηρεσία και κάθε εθελοντή πολίτη που φρόντισαν και όλους μας.

Παραμένουμε στο πλευρό του πυροσβεστικού σώματος και ευχόμαστε ολόψυχα να μην ξαναζήσουμε ποτέ στιγμές ανάλογες του περασμένου Αυγούστου”.

Περισσότερες πληροφορίες για την Group στο www.anastassiadis.com.

Πηγη:theotoc.gr