ΗΣΑΠ: Σύγκρουση συρμών τη νύχτα – Ένας νεκρός και δύο τραυματίες

Δυστύχημα με έναν νεκρό και δύο τραυματίες σημειώθηκε μέσα στη νύχτα, στις γραμμές του ΗΣΑΠ.

Μία βλάβη που σημειώθηκε σε μηχάνημα αυστριακού συνεργείου που εκτελούσε εξειδικευμένες εργασίες λείανσης των γραμμών, είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστούν τρία μέλη του συνεργείου. Ο ένας από αυτούς κατέληξε λίγο αργότερα, υποκύπτοντας στα τραύματά του.

Το ατύχημα συνέβη στη Γραμμή 1 όταν ειδική μηχανή λείανσης που κατέβαινε από την Κηφισιά παρουσίασε βλάβη στα φρένα με αποτέλεσμα να αρχίσει να κινείται ανεξέλεγκτα και να συγκρουστεί με άλλο τρένο, στο ύψος του σταθμού «Άγιος Νικόλαος».

Το τρένο είχε τοποθετήσει εκεί η υπηρεσία της ΣΤΑΣΥ προκειμένου να σταματήσει την πορεία της μηχανής.

Η κυκλοφορία των συρμών θα γίνεται τοπικά μεταξύ Ομόνοιας και Πειραιά, και στα δύο ρεύματα, έως ότου να απελευθερωθούν οι γραμμές από τις μηχανές.

Don't Miss

Και τέταρτη πυρκαγιά το βράδυ στη Βραυρώνα! (φωτό)

Άλλη μία πυρκαγιά είχαμε στις 2 το βράδυ στο ίδιο

Συμβάντα ημέρας από το Πυροσβεστικό Σώμα

Το τελευταίο 24ωρο (από 06:00 της 20/01/2024 ως 06:00 της