Συγκίνηση στο διαδίκτυο για τον πυροσβέστη που προσπάθησε να ηρεμήσει το μικρό κορίτσι

Τις τελευταίες ώρες όλο το διαδίκτυο μιλάει για τη συγκινητική φωτογραφία που τράβηξε περαστικός στη Μοντάνα των ΗΠΑ. Σε αυτήν, βλέπουμε Πυροσβεστη να κάθεται στο οδόστρωμα και να διαβάζει ένα βιβλίο σε ένα μικρό κορίτσι. Το κορίτσι βρίσκεται στο σημείο καθώς, μαζί με τους γονείς του, είχαν ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα και, με αυτό τον τρόπο, ο πυροσβέστης, προσπαθεί να αποπροσανατολίσει τη μικρή από την ένταση.

Χιλιάδες κοινοποιήσεις και σχόλια για τη συγκινητική σκηνή

Όλα συνέβησαν στις αρχές Οκτωβρίου, όταν η πυροσβεστική υπηρεσία του Billings της αμερικανικής πολιτείας δέχτηκε κλήση για το σοβαρό τροχαίο. Οι άντρες της πυροσβεστικής έσπευσα στο σημείο και, όση ώρα τα συνεργεία και οι γονείς του κοριτσιού συνεννοούνταν με την οδική βοήθεια και τις ασφάλειές τους, ο πυροσβέστης Ryan Benton βρήκε ένα βιβλίο στο υπηρεσιακό όχημα, έβαλε τη μικρή να κάτσει στο πεζοδρόμιο και άρχισε να τής διαβάζει. «Με αυτό τον τρόπο το κορίτσι ηρέμησε και οι γονείς του είχαν τη δυνατότητα να επικεντρωθούν στο να ηρεμήσουν και να ασχοληθούν με τα διαδικαστικά του τραυματικού γεγονότος», δήλωσε ο εκπρόσωπος της πυροσβεστικής.

Πολύ σύντομα, η φωτογραφία της συγκινητικής σκηνής κυκλοφόρησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης συγκεντρώνοντας χιλιάδες κοινοποιήσεις και σχόλια. «Ό,τι πιο γλυκό!», σχολίασε χρήστρια του Facebook ενώ, στη συνέχεια, από δημοσιεύματα μάθαμε ότι οι πυροσβέστες του Billings έχουν πάντα στα οχήματά τους τσάντες με βιβλία που προορίζονται για παιδιά που βρίσκονται σε καταστάσεις που τούς προκαλούν στρες ή τραύμα. Η κάθε τσάντα περιέχει ένα λούτρινο ζωάκι, καθώς και βιβλία.

Μετά τη μαζική κυκλοφορία της φωτογραφίας στα social media, γυναίκα ονόματι Τζούλι Άνγκλ θέλησε να ευχαριστήσει την πυροσβεστική του Billings με μία ανάρτηση στη σελίδα της στο Facebook. «Πριν μερικά χρόνια, όταν βρεθήκαμε με τα παιδιά μου σε μία πυρκαγιά, οι πυροσβέστες έδιναν στα παιδιά μου λούτρινα παιχνίδια για να τα ηρεμήσουν. Τα παιδιά θυμούνται ακόμα τα κουκλάκια περισσότερο από την πυρκαγιά. Θα είμαστε για πάντα ευγνώμονες!».

Πηγη:ethnos.gr