Βουλγαρία: Εννέα νεκροί από πυρκαγιά σε οίκο ευγηρίας στο Ρόγιακ

Βουλγαρία: Εννέα νεκροί από πυρκαγιά σε οίκο ευγηρίας στο Ρόγιακ

Εννέα άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από πυρκαγιά που ξέσπασε σε οίκο ευγηρίας στο χωριό Ρόγιακ της ανατολικής Βουλγαρίας και κάποιοι από τους τροφίμους τραυματίστηκαν εισπνέοντας τους καπνούς, όπως έγινε γνωστό από έναν υψηλόβαθμο αξιωματούχο του υπουργείου Εσωτερικών.

Η φωτιά ξεκίνησε από την ξύλινη οροφή του κτηρίου, αργά απόψε. Στο γηροκομείο ζούσαν 58 ηλικιωμένοι, σύμφωνα με τον Τιχομίρ Τότεφ, τον επικεφαλής της τοπικής πυροσβεστικής υπηρεσίας.

«Όταν έφτασαν τα έξι πυροσβεστικά οχήματα, η στέγη είχε τυλιχθεί στις φλόγες και έβγαινε μαύρος καπνός. Οι πυροσβέστες άρχισαν να απομακρύνουν τους τροφίμους, όμως δυστυχώς ορισμένοι έχασαν τη ζωή τους», είπε. Για τα αίτια της πυρκαγιάς διενεργείται έρευνα.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Don't Miss

Δημοσιογράφος του OPEN φεύγει live από την κάμερα και πιάνει την μάνικα για να βοηθήσει τους πυροσβέστες

Δημοσιογράφος του OPEN φεύγει live από την κάμερα και πιάνει την μάνικα για να βοηθήσει τους πυροσβέστες

Σε απόγνωση βρίσκονται οι κάτοικοι πολλών περιοχών της Ελλάδας για
Πυρκαγιά ΤΩΡΑ σε επιχείρηση στην Κηφισίας - Κινητοποίηση της Πυροσβεστικής (Φωτό)

Πυρκαγιά ΤΩΡΑ σε επιχείρηση στην Κηφισίας – Κινητοποίηση της Πυροσβεστικής (Φωτό)

Πυρκαγιά ξέσπασε πριν από λίγη ώρα σε ισόγειο κατάστημα στο