Ο 65χρονος συνταξιούχος εκπαιδευτικός και χοροδιδάσκαλος Χρήστος Ροϊδης από τη Λυγιά Βαρθολομιού, είναι το θύμα της κακοκαιρίας που έπληξε την Ηλεία. Ο άτυχος άντρας εντοπίστηκε νεκρός μέσα σε χείμαρρο σε απόσταση από το αυτοκίνητο του.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 65χρονος το πρωί της Παρασκευής είχε ραντεβού σε ελαιοτριβείο της περιοχής για να βγάλει το λάδι του. Ο δρόμος που διέσχισε υπό κανονικές συνθήκες δεν δείχνει επικίνδυνος… Ωστόσο φαίνεται πως ήταν τόσο μεγάλος ο όγκος του νερού, που ο χείμαρρος υπερχείλισε και με ορμή παρέσυρε το αυτοκίνητο του 65χρονου πάνω από το δρόμο.

Παρά το γεγονός ότι το πλάτος του χειμάρρου μετά βίας ξεπερνούσε τα δύο μέτρα το αυτοκίνητο παρασύρθηκε με τον οδηγό μέσα για περίπου 200 μέτρα. Το αυτοκίνητο διαλύθηκε και σφήνωσε σε ένα στενό σημείο. Ο 65χρονος όμως βρέθηκε νεκρός μέσα στη λάσπη σε απόσταση 300 μέτρων από το όχημα.

Οι αρχές ειδοποιήθηκαν αργά το μεσημέρι για το γεγονός ότι ο 65χρονος αγνοείται και άρχισαν οι έρευνες στην περιοχή. Λίγο πριν τις τέσσερις το απόγευμα εντοπίστηκε το αυτοκίνητο και μετά από λίγο και η σορός του 65χρονου.

Ο Χρήστος Ροϊδης ήταν πατέρας δύο παιδιών και υπεύθυνος του Μουσικοχορευτικού Συλλόγου Βαρθολομιού “Η Παράδοση μας”. Ήταν ιδιαίτερα γνωστός στην ευρύτερη περιοχή από την δραστηριότητα του στον πολιτισμό και την εκπαίδευση και πολύ αγαπητός.

Η απώλεια του βύθισε στο πένθος την οικογένεια του και τους ανθρώπους που τον γνώρισαν και συνεργάστηκαν μαζί του.

Η συντακτική ομάδα του ilialive.gr εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια του.