Πυροσβέστης εκτός υπηρεσίας έσωσε σκύλο που είχε παγιδευτεί σε τσιμέντο!Πυροσβέστης εκτός υπηρεσίας έσωσε σκύλο που είχε παγιδευτεί σε τσιμέντο!Μαθήματα αλτρουϊσμού παραδίδει με την πράξη του ένας πυροσβέστης στην Λαμία, ο οποίος αν και βρισκόταν εκτός υπηρεσίας, έστησε ολόκληρη επιχείρηση για την διάσωση του σκύλου του, που επί τρείς ολόκληρες ημέρες βρισκόταν παγιδευμένος σε τσιμεντοαύλακα!

O σκύλος είχε χαθεί τις τελευταίες τρεις ημέρες και το αφεντικό του, Γιώργος Αλαμπάνος, που είναι πυροσβέστης, δε σταμάτησε να το αναζητεί με αρνητικά ωστόσο αποτελέσματα μέχρι το πρωί της Δευτέρας.

Γύρω στις 7 το πρωί σε ένα τσιμεντοαύλακα που τροφοδοτεί νερό τις καλλιέργειες, άκουσε τις απελπισμένες φωνές του ζωντανού, που φαινόταν ότι ήταν εξαντλημένο και κινδύνευε η ζωή του.

Ειδοποίησε το συνάδελφό του Δημήτρη Πάνου, που μόλις είχε τελειώσει την υπηρεσία του και εκείνος πριν επιστρέψει στο σπίτι του, χρησιμοποιώντας τον κατάλληλο εξοπλισμό κατάφερε να απεγκλωβίσει τον σκύλο.

Ο τετράποδος φίλος αν και ταλαιπωρημένος δεν έκρυψε τη χαρά και την ευγνωμοσύνη του προς τους ανθρώπους που τον έσωσαν, ενώ σύμφωνα με τις πληροφορίες η εξέταση από τον κτηνίατρο, έδειξε μόνο ένα μικρό τραύμα στο λαιμό που δε θα αργήσει να αποκατασταθεί.Πυροσβέστης εκτός υπηρεσίας έσωσε σκύλο που είχε παγιδευτεί σε τσιμέντο!Πηγη:Newsbreak.gr