Χανιά: Τρόφιμα μακράς διάρκειας πρόσφεραν στο «Χαμόγελο του Παιδιού» οι πυροσβέστες της περιοχής.Χανιά: Τρόφιμα μακράς διάρκειας πρόσφεραν στο «Χαμόγελο του Παιδιού» οι πυροσβέστες της περιοχής.(βίντεο)Τρόφιμα μακράς διάρκειας για τις ανάγκες της οργάνωσης «Χαμόγελο του Παιδιού» πρόσφεραν σήμερα οι πυροσβεστικοί υπάλληλοι της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων.

Τα τρόφιμα παραδόθηκαν σήμερα από τον αντιπύραρχο, αναπληρωτή διοικητή Διοίκησης ΠΥ Χανίων, Αντώνη Πρωτοπαπαδάκη, στην κοινωνική λειτουργό του οργανισμού στα Χανιά, Μαρίνα Δάμη, με τον κ. Πρωτοπαπαδάκη να συγχαίρει τους ανθρώπους του οργάνωσης για το έργο που επιτελούν και να διαβεβαιώνει ότι η υπηρεσία θα βρίσκεται πάντα στο πλευρό τους.

Η κ. Δάμη ευχαρίστηεσε τους πυροσβέστες για την προφορά τους, επισημαίνοντας ότι η οργάνωση στα Χανιά στηρίζει 150 οικογένειες και 400 παιδιά από την περιοχή.

Στο «Χαμόγελο του Παιδιού» προσφέρθηκαν ζυμαρικά, όσπρια, γάλα εβαπορέ, ρύζι, δημητριακά, αλεύρι, ζάχαρη, μέλι, μαρμελάδες, φρυγανιές, βρεφικές κρέμες, μπισκότα, κακάο, κονσέρβες, χυμοί και παξιμάδια.Χανιά: Τρόφιμα μακράς διάρκειας πρόσφεραν στο «Χαμόγελο του Παιδιού» οι πυροσβέστες της περιοχής.(βίντεο)Πηγη:zougla.gr