Καιρός: Για νέο κύμα κακοκαιρίας προειδοποιεί ο Κλέαρχος Μαρουσάκης τονίζοντας ότι χιονοπτώσεις θα κάνουν την εμφάνισή τους ακόμη και σε πολύ χαμηλά υψόμετρα σε Μακεδονία και Θράκη

Ανάρτηση με την οποία προειδοποιεί για νέο κύμα κακοκαιρίας τις επόμενες ώρες με κύριο χαρακτηριστικό τις ισχυρές βροχές, τις καταιγίδες αλλά και χιονοπτώσεις, έκανε ο μετεωρολόγος Κλέαρχος Μαρουσάκης. Σύμφωνα με τον κ. Μαρουσάκη δεν θα αποτελέσει έκπληξη να δούμε χιονοπτώσεις ακόμη και γύρω από την Θεσσαλονίκη.

Αναλυτικά η ανάρτηση του μετεωρολόγου:

«Νέο κύμα κακοκαιρίας αναμένεται να απασχολήσει τη βόρεια χώρα από τις επόμενες ώρες. Πιο συγκεκριμένα πολύ ψυχρή αέρια μάζα από τα βόρεια Βαλκάνια όπως απεικονίζεται στον πρώτο μας χάρτη αναμένεται να ρίξει σημαντικά τη θερμοκρασία στα βόρεια της χώρας μας κι έτσι πυκνές χιονοπτώσεις θα κάνουν την εμφάνισή τους ακόμη και σε πολύ χαμηλά υψόμετρα σε Μακεδονία και Θράκη (δεύτερος και τρίτος χάρτης). Δεν θα αποτελέσει έκπληξη να δούμε χιονοπτώσεις ακόμη και γύρω από την Θεσσαλονίκη!

Ταυτόχρονα ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα επηρεάσουν το βόρειο – βορειοανατολικό Αιγαίο που ίσως απασχολήσουν και ηπειρωτικές περιοχές που βρέχονται από αυτό (τέταρτος χάρτης)».

Δείτε την ανάρτηση του κ. Μαρουσάκη: