Τιμητική πλακέτα στον Δήμαρχο Θηβαίων, κ. Γιώργο Αναστασίου, καθώς και στον προϊστάμενο του Τμήματος Πολιτικής Προστασίας του Δήμου, κ. Σπύρο Παπαναστασίου, προσέφερε η Πυροσβεστική Υπηρεσία Θήβας, σε μια συμβολική κίνηση ευγνωμοσύνης για τη συνεισφορά του Δήμου Θηβαίων στο επιχειρησιακό έργο της Πυροσβεστικής.

Τις πλακέτες απένειμαν η διοικητής της Π.Υ. Θήβας, κ. Σταυρούλα Μαλλίρη, και ο αναπληρωτής διοικητής, κ. Γρηγόρης Τσοκανάς.

Δήμος και Πυροσβεστική βρίσκονται σε αγαστή συνεργασία στην αντιμετώπιση κα διαχείριση ακραίων καιρικών φαινομένων, όπως πυρκαγιές, πλημμύρες και χιονοπτώσεις.

«Για την αντιμετώπιση κρίσεων που προκαλούνται από ακραία καιρικά φαινόμενα χρειάζεται εμπιστοσύνη, συντονισμός και γρήγορα αντανακλαστικά. Χάρη στην πολύτιμη βοήθεια της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και των υπόλοιπων φορέων καταφέραμε να αντεπεξέλθουμε στις προκλήσεις μιας εξαιρετικά δύσκολης χρονιάς. Συνεχίζουμε με δύναμη, προστατεύοντας τους πολίτες και τον φυσικό πλούτο της περιοχής μας», ανέφερε σε δήλωσή του ο κ. Αναστασίου, εκφράζοντας τις ευχαριστίες του.

Απονομή τιμητικής πλακέτας στον Δήμαρχο Θηβαίων από την Πυροσβεστική Υπηρεσία