“Αξιολάτρευτες” διασώσεις από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Τρικάλων.

Η διάσωση ζώων είναι μία από τις αρμοδιότητες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. Κάθε χρόνο καλούνται να απεγκλωβίσουν ζώα και να σώζουν της ζωή τους. Οι Πυροσβέστες στα Τρίκαλα το τελευταίο διάστημα κλήθηκαν να σώσουν δύο ζώα που είχαν εγκλωβιστεί. Ένα μήνα πριν με επέμβαση των Πυροσβεστών απεγκλωβίστηκε αδέσποτος σκύλος που είχε σφηνώσει σε σιδερένια πόρτα περίφραξης στο Μεγαλοχώρι.  Σήμερα η Πυροσβεστική Υπηρεσία Τρικάλων κλήθηκε για άλλη μία φορά να αντιμετωπίσει ένα ανάλογο περιστατικό. Ένας γατούλης  εγκλωβίστηκε σε ανάκληση παραθύρου στο Μικρό Κεφαλόβρυσο.

Από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Τρικάλων πραγματοποιήθηκε  επιχείρηση απεγκλωβισμού του. Μετά από λίγη ώρα ο γατούλης απολάμβανε και πάλι την ελευθερία του.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία Τρικάλων συνεχίζει να μας εντυπωσιάσει καθημερινά με τον επαγγελματισμό και την ευαισθησία που διακατέχει του Πυροσβέστες κάθε φορά που επεμβαίνουν.

Φωτό: Στέφανος Γώγος“Αξιολάτρευτες” διασώσεις από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Τρικάλων (φωτό)“Αξιολάτρευτες” διασώσεις από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Τρικάλων (φωτό)“Αξιολάτρευτες” διασώσεις από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Τρικάλων (φωτό)“Αξιολάτρευτες” διασώσεις από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Τρικάλων (φωτό)“Αξιολάτρευτες” διασώσεις από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Τρικάλων (φωτό)Πηγη:trikalaviem.gr