Την Πυροσβεστική Υπηρεσία Βόλου επισκέφθηκε χθες, Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου ο Βουλευτής Ν. Μαγνησίας της Νέας Δημοκρατίας κ. Αθανάσιος Λιούπης, προκειμένου να συνομιλήσει με τις γυναίκες και τους άνδρες της Υπηρεσίας για τα θέματα που τους απασχολούν, αλλά και να ανταλλάξει ευχές για τη νέα χρονιά.

Τον Βουλευτή υποδέχτηκε ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Βόλου Γεώργιος Βλόντζος όπως και το σύνολο του προσωπικού. Μαζί τους μίλησε για θεσμικά ζητήματα που τους απασχολούν, μεταξύ άλλων, το νέο οργανόγραμμα, τη βαθμολογική εξέλιξη, αλλά και την ψηφιοποίηση των υπηρεσιών της Πυροσβεστικής.

Κύριο θέμα συζήτησης αποτέλεσε το κτηριακό, καθώς χρόνιο αίτημα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, έως ότου ανεγερθεί το νέο κτήριο, είναι η μετεγκατάστασή της σε ένα πιο σύγχρονο και μεγαλύτερο χώρο, ώστε να μπορούν να στεγαστούν όλες οι υπηρεσίες και να αναβαθμιστεί η λειτουργία της. Ο κ. Λιούπης σημείωσε πως σύντομα θα προχωρήσει μέσω ΣΔΙΤ η ανέγερση του νέου κτηρίου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και ανέφερε πως θα κινηθεί προσωπικά, προκειμένου να εξευρεθεί μία λύση ως προς την προσωρινή μετεγκατάστασή της.

Ο Βουλευτής ευχαρίστησε το σύνολο του προσωπικού της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, για την καθοριστική συμβολή του και την ετοιμότητα όλων των πυροσβεστών, των κλιμακίων καθώς και των εθελοντών στην επιτυχημένη διαχείριση όλων των συμβάντων που προέκυψαν στη Μαγνησία.

Ευχήθηκε στους πυροσβέστες και στις οικογένειές τους καλή χρονιά, με υγεία και δύναμη και δήλωσε πως βρίσκεται πάντα στο πλευρό τους, αναγνωρίζοντας τη μεγάλη συμβολή τους στην Μαγνησία και τη χώρα εν γένει.

Επίσκεψη Αθανάσιου Λιούπη στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Βόλου