Πάτρα: Μεταλλικό κομμάτι κρεμόταν πάνω απο τα κεφάλια των πεζών – Καρε καρε η επιχείρηση της Πυροσβεστικής.

Αναστάτωση επικράτησε στην οδό Γούναρη όταν ένα μεταλλικό κομμάτι αποκολλήθηκε από την πρόσοψη κτιρίου και κρεμμόταν πάνω από τα κεφάλια των πεζών με κίνδυνο να υπάρξει σοβαρός τραυματισμός.

Επί τόπου εκλήθη η αστυνομία και η Πυροσβεστική, άνδρες της οποίας κατάφεραν να προσεγγίσουν το σημείο και να ξεκολλήσουν το κομμάτι με ασφάλεια αφού το πεζοδρόμιο είχε αποκλειστεί.

Η σημερινή ημέρα χαρακτηρίζεται από ισχυρούς ανέμους και εντός της πόλης των Πατρών με αποτέλεσμα η Πυροσβεστική να έχει δεχτεί κλήσεις για μικροζημιές και πτώσεις σοβάδων.

Όπως συνέβη στο κτίριο που στεγάζεται το Υπνωτήριο του Δήμου όπου έφυγε κομμάτι μπαλκονιού και κατέληξε στο οδόστρωμα ευτυχώς χωρίς να υπάρξει τραυματισμός.Πάτρα: Μεταλλικό κομμάτι κρεμόταν πάνω απο τα κεφάλια των πεζών – Καρε καρε η επιχείρηση της Πυροσβεστικής.Πάτρα: Μεταλλικό κομμάτι κρεμόταν πάνω απο τα κεφάλια των πεζών – Καρε καρε η επιχείρηση της Πυροσβεστικής.Πάτρα: Μεταλλικό κομμάτι κρεμόταν πάνω απο τα κεφάλια των πεζών – Καρε καρε η επιχείρηση της Πυροσβεστικής.

Πηγη:dete.gr