Πυροσβέστης σώζει σκυλάκι που τα άκαρδα αφεντικά του παράτησαν πεσμένο σε γκρεμό.

Αυτή είναι η συγκλονιστική στιγμή που πυροσβέστες στην Κίνα σώζουν ένα σκυλάκι που έχει εγκλωβιστεί σε γκρεμό.

Το συγκλονιστικό βίντεο γυρίστηκε στην πόλη Τσενζού, στην επαρχία Χουνάν στην Κίνα, την 1η Γενάρη και δείχνει έναν πυροσβέστη δεμένο με σκοινιά να κατεβαίνει μια πλαγιά, για να φτάσει ένα σκυλάκι και να το ανεβάσει με ασφάλεια.

Σύμφωνα με τις σχετικές αναφορές στα τοπικά ΜΜΕ, το σκυλάκι είχε πάει στην περιοχή με τον φίλο της ιδιοκτήτριάς του για να παίξουν και κατά λάθος έπεσε στον γκρεμό.
Όμως, μόλις ο άντρας κατάλαβε ότι δεν μπορούσε να σώσει μόνος του το σκυλί, απλά άφησε τον αριθμό τηλεφώνου του σε κάποιους άλλους ανθρώπους στην περιοχή για να τον ειδοποιήσουν κι έφυγε.

Θορυβημένοι οι άνθρωποι που βρίσκονταν στο σημείο επικοινώνησαν με την πυροσβεστική και ζήτησαν από τους πυροσβέστες να έρθουν για να σώσουν το σκυλάκι.

Ένας από τους πυροσβέστες που κατέφτασαν δέθηκε με σκοινιά αναρρίχησης και κατέβηκε για να πιάσει το τρομαγμένο ζωάκι.

Οι άνθρωποι που παρακολούθησαν με αγωνία τη διάσωση προσπάθησαν να επικοινωνήσουν με τον άντρα που είχε παρατήσει τον σκύλο, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Έτσι, μιας και ούτε η ιδιοκτήτρια του σκυλιού ούτε ο φίλος της δεν εμφανίστηκαν ποτέ να το παραλάβουν, κάποιοι από τους τουρίστες αποφάσισαν να το υιοθετήσουν.

Πηγη:sputniknews.gr