Πυροσβέστες βοήθησαν μαμά να γεννήσει το πρόωρο μωρό της στο σπίτι.

Στις Ηνωμένες Πολιτείες οι διασώστες της πυροσβεστικής υπηρεσίας πρέπει να είναι προετοιμασμένα να αντιμετωπίσουν σχεδόν τα πάντα – από πυρκαγιές μέχρι και…αναπάντεχους τοκετούς!

Πριν από λίγες μέρες, η πυροσβεστική ομάδα του White Rock, έλαβε ένα τηλεφώνημα από μια πανικοβλημένη και ετοιμόγεννη μητέρα. Χωρίς να χάσουν χρόνο πήγαν στο σπίτι της γυναίκας, την οποία βρήκαν καθισμένη στο πάτωμα έτοιμη να γεννάει.

«Δεν ήταν σε θέση να κουνηθεί… Σύμφωνα με όσα μας είπε η μαμά, το μωρό ήταν μερικές εβδομάδες πρόωρο» είπε ένας πυροσβέστης.

Όσο περίμεναν το ασθενοφόρο, η ομάδα βοήθησε τη γυναίκα να γεννήσει. Ευτυχώς, ο τοκετός εξελίχθηκε ομαλά και η ταλαιπωρημένη μαμά έφερε στον κόσμο ένα κοριτσάκι.

«Φάνηκε να είναι υγιής. Δεν είχαμε τη δυνατότητα να τη ζυγίσουμε, αλλά την τυλίξαμε σε μια κουβέρτα για να την κρατήσουμε ζεστή και την δώσαμε στη μητέρα της να την κρατήσει μέχρι να φτάσουν οι τραυματιοφορείς και να τους μεταφέρουν στο νοσοκομείο», είπε η ομάδα.

Όσο για τη μητέρα, είπαν ότι ήταν χαρούμενη και μιλούσε στο μωράκι της αμέσως μετά τη γέννησή του. Το κλίμα ήταν ευχάριστο παρά τις δυσκολίες.

Πυροσβέστες βοήθησαν μαμά να γεννήσει το πρόωρο μωρό της στο σπίτι

Πηγή: campbellrivermirror.com