Νίκος Γκότσης: “Πυροσβεστικό όχημα του Εθελοντικού Πυροσβεστικού Κλιμακίου Φερών μετακινήθηκε στην Π.Υ. Αλεξανδρούπολης;”

Με ανάρτησή του στα social media ο δημοτικός σύμβουλος και πρώην αντιδήμαρχος Φερών, Νικόλαος Γκότσης, θέτει το ερώτημα αν το πυροσβεστικό όχημα για την κάλυψη αναγκών του Εθελοντικού Πυροσβεστικού Κλιμακίου Φερών μετακινήθηκε στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Αλεξανδρούπολης, διότι ο Δήμος Αλεξανδρούπολης, ως όφειλε, δεν προχώρησε στην στέγαση του πυροσβεστικού οχήματος και προκειμένου να αποφευχθεί βλάβη στα υδραυλικά του, η Υπηρεσία προληπτικά το μετακίνησε.

Αναλυτικά ο κ. Γκότσης γράφει:
«Είναι αλήθεια ότι το εικονιζόμενο όχημα που στάλθηκε από την Αθήνα μετά τις παρεμβάσεις μας για την κάλυψη αναγκών του Εθελοντικού Πυροσβεστικού Κλιμακίου Φερών, μετακινήθηκε στην Π.Υ. Αλεξανδρούπολης γιατί ο Δήμος ως όφειλε δεν προχώρησε στην στέγαση του και προκειμένου να αποφευχθεί στα υδραυλικά του βλάβη από τον παγετό, η υπηρεσία προληπτικά το μετακίνησε;

Είναι αλήθεια ότι επειδή ο προηγούμενος στεγασμένος χώρος του Κλιμακίου διαμορφώθηκε για άλλες ανάγκες του Κλιμακίου και ενώ έπρεπε να δημιουργηθεί καινούργιος στεγασμένος και θερμαινόμενος χώρος, αυτός δεν έγινε και τα άλλα δυο οχήματα του κλιμακίου βρίσκονται εκτεθειμένα στις χειμερινές συνθήκες;
Είναι αλήθεια ότι αν έχουμε παγετό αυτά τα δυο οχήματα δεν θα μπορέσουν να ανταποκριθούν σε συμβάν πυρκαγιάς;

Αν είναι αλήθεια όλα αυτά υπάρχουν ευθύνες;

Ήρεμα ρωτάω».

Νίκος Γκότσης: “Πυροσβεστικό όχημα του Εθελοντικού Πυροσβεστικού Κλιμακίου Φερών μετακινήθηκε στην Π.Υ. Αλεξανδρούπολης;”

Πηγη:alexpolisonline.com