Ευλόγησε την Βασιλόπιτα της Πυροσβεστικής ο Μητροπολίτης Φθιώτιδος.

Το Κέντρο Περιφερειακής Πυροσβεστικής Διοίκησης Στερεάς Ελλάδας, που εδρεύει στην ΒΙ.ΠΕ. Λαμίας επισκέφθηκε χθες το πρωί ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Συμεών, μετά από πρόσκληση του Συντονιστού Επιχειρήσεων Στερεάς Ελλάδας – Θεσσαλίας, Υποστρατήγου Π.Σ. Κωνσταντίνου Παχίδη και ευλόγησε την Βασιλόπιτα της Περιφερειακής Πυροσβεστικής Διοίκησης Στερεάς Ελλάδος.

Ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε για την ευγενική πρόσκληση, αλλά και για την συνεργασία μεταξύ του Πυροσβεστικού Σώματος και της Ιεράς Μητροπόλεως και ευχήθηκε πατρικώς καλή και ευλογημένη η νέα χρονιά, με υγεία και δύναμη στην υψηλή διακονία προστασίας της κοινωνίας και των πολιτών, την οποία επιτελούν όλοι ανεξαιρέτως αξιωματικοί, υπαξιωματικοί, στελέχη και πυροσβέστες.

Στην σεμνή τελετή παραβρέθηκαν: ο Συντονιστής Επιχειρήσεων Στερεάς Ελλάδας – Θεσσαλίας Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Παχίδης, ο Υποστράτηγος Π.Σ. Κωνσταντίνος Παχίδης, ο Διοικητής ΠΕ.ΠΥ.Δ. Στερεάς Ελλάδας Αρχιπύραρχος Νικόλαος Μπάλσης, ο Διοικητής ΔΙ.Π.Υ.Ν. Φθιώτιδος Πύραρχος Ανδρέας Μωράτης, ο Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Στερεάς Ελλάδος Υποστράτηγος Γεώργιος Κανέλλος, ο Φρούραχος Λαμίας – Διοικητής ΚΕΥΠ Ταξίαχρος Μιχαήλ Κρητσωτάκης, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Φθιώτιδος κ. Αθανάσιος Καράκντζας, καθώς και εκπρόσωποι άλλων φορέων του τόπου.

Ευλόγησε την Βασιλόπιτα της Πυροσβεστικής ο Μητροπολίτης Φθιώτιδος

Ευλόγησε την Βασιλόπιτα της Πυροσβεστικής ο Μητροπολίτης Φθιώτιδος

Ευλόγησε την Βασιλόπιτα της Πυροσβεστικής ο Μητροπολίτης Φθιώτιδος

Πηγή:ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR