Το «ευχαριστώ» της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αγρινίου. Το «ευχαριστώ» της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας ΑγρινίουΟι Υπάλληλοι της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αγρινίου εκφράζουν τις θερμότατες ευχαριστίες τους στην εταιρία ALUXAL Καραχάλιος, η οποία στα πλαίσια της κοινωνικής της ευθύνης, αναγνωρίζει έμπρακτα το έργο του Πυροσβεστικού Σώματος και ιδιαίτερα την προσπάθεια του προσωπικού, το οποίο σε 24ωρη βάση μεριμνά για την προστασία της ζωής και της περιουσίας μας.

Γι’ αυτό ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας, Μιχαήλ Καραχάλιος, αποφάσισε να τους «ζεστάνει το χειμώνα και να τους δροσίσει το καλοκαίρι» αντικαθιστώντας τα παλαιά κουφώματα με νέα ενεργειακά πυράντοχα κουφώματα PVC αναβαθμίζοντας έτσι το κτήριο σε επίπεδο θερμομόνωσης και βελτιώνοντας το εργασιακό περιβάλλον των υπαλλήλων.

«Κατ’ αυτό τον τρόπο βελτιώνεται και το ενεργειακό αποτύπωμα του κτηρίου, καθώς με τη μείωση κατανάλωσης ενέργειας συμβάλλουμε στην προστασία του περιβάλλοντος η οποία πρέπει να είναι αίτημα και προσπάθεια όλων μας!», καταλήγει η σχετική ενημέρωση.

agriniopress.gr