Πυρκαγιά σε κτηνοτροφική μονάδα στην περιοχή της Πτελέας του Δήμου Νεστορίου

29/01/2022
by
Πυρκαγιά σε κτηνοτροφική μονάδα στην περιοχή της Πτελέας του Δήμου Νεστορίου

Μεγάλη πυρκαγιά από άγνωστα μέχρι στιγμής αίτια ξέσπασε το βράδυ της Παρασκευής γύρω στις 12 η ώρα σε κτηνοτροφική μονάδα που βρίσκεται στην περιοχή της Πτελέας του Δήμου Νεστορίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες η φωτιά έκαψε όλες τις εγκαταστάσεις, τροφές και μηχανήματα, ενώ τα ζώα σώθηκαν από τις υπερπροσπάθειες των ιδιοκτητών, των ατόμων που παρευρέθηκαν στο συμβάν και της πυροσβεστικής.

Στο σημείο έσπευσαν τα οχήματα της πυροσβεστικής που επιχειρούσαν να σβήσουν την φωτιά, καθώς και μηχάνημα JCB για βοήθεια στην κατάσβεση της πυρκαγιάς ύστερα από την τηλεφωνική επικοινωνία που είχε ο πρόεδρος της Κοινότητας κ. Νικολόπουλος Ευάγγελος και ο αντιδήμαρχος κ. Σουκαλόπουλος Σπυρίδων με τους ιδιοκτήτες της μονάδας!

Πυρκαγιά σε κτηνοτροφική μονάδα στην περιοχή της Πτελέας του Δήμου Νεστορίου

fouit.gr

Don't Miss

Πυρκαγιά στη Βαρυμπόμπη: Έκλεισε η εθνική οδός - Εκκενώνονται οι βιομηχανίες

Πυρκαγιά στη Βαρυμπόμπη: Έκλεισε η εθνική οδός – Εκκενώνονται οι βιομηχανίες

Στην Εθνική Οδό Αθηνών- Λαμίας κατευθύνεται η πυρκαγιά που έχει
Δημοσιεύτηκε η ΠΝΠ για το υγεινομικό επίδομα - Δεν περιλαμβάνονται αστυνομικοί και πυροσβέστες

Δημοσιεύτηκε η ΠΝΠ για το υγεινομικό επίδομα – Δεν περιλαμβάνονται αστυνομικοί και πυροσβέστες

Δημοσιεύτηκε σε ΦΕΚ η Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου, που εκτός των