Νεκρός ανασύρθηκε ο νεαρός σκιέρ, ο οποίος το μεσημέρι της Κυριακής έπεσε σε γκρεμό 300 μέτρων στα Τζουμέρκα και αγνοείτο για ώρες. Τελικά, εντοπίστηκε από συγγενικό του πρόσωπο όμως παρά τις προσπάθειες της ΕΜΑΚ και των Πυροσβεστών ο νεαρός ορειβάτης ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του.

Ο νεαρός -περίπου 20 με 23 ετών- μαζί με άλλα άτομα έκαναν ορειβατικό σκι σε ορεινή περιοχή κοντά στον Καταρράκτη. Η συγκεκριμένη περιοχή είναι εξαιρετικά δύσβατη και καλύπτεται από χιόνι. Ο νεαρός γλίστρησε και κατέληξε στον γκρεμό. Ο πατέρας, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες είναι πολύ έμπειρος ορειβάτης και έχει την ιδιότητα του οδηγού βουνού, βρισκόταν στο σημείο.

Από τα Γιάννενα κινήθηκε δύναμη της ΕΜΑΚ για να επιχειρήσει στην περιοχή όπως και δυνάμεις της Πυροσβεστικής από τα κλιμάκια των Τζουμέρκων. Στην επιχείρηση συμμετείχαν 16 πυροσβέστες με την O.O.E.Δ. της 5ης ΕΜΑΚ και 6 οχήματα και ελικόπτερο του ΕΚΣΕΔ, το οποίο και τον παρέλαβε. Σύμφωνα με το epiruspost, δύο ελικόπτερα της Πολεμικής Αεροπορίας επιχείρησαν για την ανάσυρση του ορειβάτη.

Τζουμέρκα: Νεκρός ο νεαρός σκιέρ που έπεσε στον γκρεμό