Σαντορίνη – Πάρος – “Φύλακες άγγελοι” πυροσβέστες βοήθησαν μέσα στο χιονιά δύο έγκυες. Σαντορίνη – Πάρος – “Φύλακες άγγελοι” πυροσβέστες βοήθησαν μέσα στο χιονιά δύο έγκυεςΦύλακες άγγελοι πυροσβέστες βοήθησαν νεαρή έγκυο να φτάσει στο νοσοκομείο παρά τις δυσκολίες του χιονιά.

Και εκεί που απελπίζεσαι, εκεί που νιώθεις ότι δεν υπάρχει λύση εμφανίζεται πάντα ο φύλακας άγγελός σου.

Περιστατικό που συνέβη στις δύσκολες μέρες της κακοκαιρίας “Ελπίδας” και έδωσε … ελπίδα σε γυναίκα έγκυο η οποία έπρεπε να φτάσει σε νοσοκομείου Μαρουσίου από την … Πάρο όπου βρισκόταν.

Νεαρή μέλλουσα μητέρα, 5 μηνών, βρισκόταν  στο νησί της Πάρου, και τις ημέρες της κακοκαιρίας μία επιπλοκή στην εγκυμοσύνη της παρουσιάστηκε και έπρεπε επειγόντως να μεταφερθεί σε νοσοκομείο της Αθήνας.

Αφού επιβιβάστηκε στο BlueStar με δικό της ΙΧ αυτοκίνητο στον Πειραιά, ενημερώθηκε ότι δεν μπορεί να μεταβιβαστεί στο Μαρούσι ώστε να κάνει εισαγωγή στο νοσοκομείο, λόγω του ότι οι δρόμοι στην Αθήνα είναι κλειστοί λόγω χιονιά.

Ζήτησε λοιπόν βοήθεια από την πυροσβεστική υπηρεσία του Πειραιά, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν άμεσα και έστειλαν όχημα και μετέφεραν όχι μόνο μία αλλά δύο νεαρές εγκύους στον προορισμό τους με ασφάλεια και στην ώρα τους.

Η δεύτερη νεαρή έγκυος επίσης από την Σαντορίνη, δεν είχε τρόπο να φτάσει στο σπίτι της διότι ήταν μέσα σε στενό της Αθήνας, και κατέβηκε ο ένας πυροσβέστης και τη βοήθησε να φτάσει με τα πόδια μέχρι την πόρτα του σπιτιού της.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ από την νεαρή έγκυο  που κατέφθασε στο λιμάνι του Πειραιά και την παρέλαβαν οι πυροσβέστες . Η Α.Μ. τόνισε ότι την βοήθησαν να ξεπεράσει το άγχος της μέχρι να φτάσει στο νοσοκομείο και την περιποιήθηκαν μέσα σε ένα ζεστό και φιλικό περιβάλλον παρά τις αντίξοες και “παγωμένες” συνθήκες που επικρατούσαν σε όλη την Αττική.

Μπράβο στους πυροσβέστες που σε φωτιές, χιόνια, πλημμύρες και σε κάθε δυσκολία είναι εκεί να βοηθήσουν οποιονδήποτε βρίσκεται σε δύσκολη θέση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι και η αστυνομία είχε ενημερωθεί και αν δεν βρισκόταν άλλος τρόπος θα μετέφεραν τις εγκύους με περιπολικό.

Ας δούμε λοιπόν ότι σε μία δύσκολη στιγμή υπάρχει ανθρωπιά  και έρχονται οι φύλακες άγγελοί μας να μας βοηθήσουν.

Πηγη:cyclades24.gr