Μεγάλη αναστάτωση προκλήθηκε το πρωί της Τρίτης 8 Φεβρουαρίου στο 6ο Λύκειο Αγρινίου, επί της οδού Γούναρη, καθώς όπως διαπιστώθηκε με το πρώτο κουδούνι της ημέρας, η αίθουσα του τμήματος Α2 είχε υποστεί σοβαρές υλικές ζημιές από πυρκαγιά που ξέσπασε από άγνωστη αιτία το περασμένο βράδυ.

Εκπαιδευτικός και μαθητές αντίκρισαν με το που άνοιξαν την πόρτα, καμένες κουρτίνες και θρανία, ενώ μεταξύ άλλων υπέστησαν ζημιές βιβλία και προσωπικά αντικείμενα μαθητών τα οποία εκείνοι είχαν αφήσει στα θρανία τους από την προηγούμενη ημέρα.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η φωτιά είχε ήδη σβήσει μόνη της, χωρίς να χρειαστεί να επέμβει η Πυροσβεστική, η οποία όμως έσπευσε στο σημείο για την καταγραφή του συμβάντος και διεξάγει την προανάκριση για την εξακρίβωση των αιτίων που προκάλεσαν τη φωτιά.

Σημειώνεται ότι το μάθημα πραγματοποιήθηκε κανονικά για τους μαθητές του συγκεκριμένου τμήματος, σε διαφορετική αίθουσα του σχολείου.

Το περιστατικό έχει προκαλέσει τον έντονο προβληματισμό της Διεύθυνσης του σχολείου και όχι μόνο, καθώς δεν αποκλείεται ακόμη και το ενδεχόμενο εμπρησμού.

Πυρκαγιά σε αίθουσα του 6ου Λυκείου Αγρινίου - Σοβαρές ζημιές από την φωτιά

karvasaras.gr