Χαραλάμπης Παλουκτσόγλου: Ο νέος Διοικητής των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Αιτωλοακαρνανίας.

Ο κ.. Παλουκτσόγλου κατάγεται από την Θεσσαλονίκη και είναι πατέρας τριών παιδιών. Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών Οχημάτων της Σχολής Τεχνολογικών Εφαρμογών του «Αλεξάνδρειου» Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος από την οποία αποφοίτησε το 1995 με την μεγαλύτερη βαθμολογία μεταξύ των τότε αποφοιτούντων και δικαιωματικά ορκίστηκε τον «Όρκο του Μηχανικού». Κατετάγη στο Πυροσβεστικό Σώμα το 1996 και ακολούθως μέσω Πανελλαδικών Εξετάσεων, εισήχθη στην Σχολή Αξιωματικών της Πυροσβεστικής Ακαδημίας.

Υπηρέτησε σε επιχειρησιακές θέσεις σε πολλές περιοχές της χώρας, προήχθη σε όλους τους βαθμούς Αξιωματικών κατ’επιλογή, ενώ τιμήθηκε με πολλά μετάλλια παράσημα και διαμνημονεύσεις κατά την διάρκεια της υπηρεσιακής του καριέρας.

Πλέον υπηρετεί στην ΔΙ.Π.Υ.Ν. Αιτωλ/νίαςέχοντας στην αρμοδιότητά του όλες τις Π.Υ. του νομού. Με την ανάληψη των καθηκόντων του πραγματοποιεί συναντήσεις με όλους τους φορείς του νομού, για την καλύτερη συνεργασία και συντονισμό των ενεργειών για την πρόληψη και αντιμετώπιση των φυσικών φαινομένων και των πυρκαγιών που ενδεχομένως προκύψουν.

Χαραλάμπης Παλουκτσόγλου: Ο νέος Διοικητής των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Αιτωλοακαρνανίας

Πηγή aixmi-news.gr