Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής 20 Φεβρουαρίου 2022, έπειτα από πυρκαγιά που ξέσπασε σε διαμέρισμα σε περιοχή του Ρεθύμνου

Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής 20 Φεβρουαρίου 2022, έπειτα από πυρκαγιά που ξέσπασε σε διαμέρισμα σε περιοχή του Ρεθύμνου.

Ειδικότερα, η Πυροσβεστική ειδοποιήθηκε για μια φωτιά σε διαμέρισμα περίπου στις 5 το πρωί της Κυριακής, στην περιοχή του Περάματος στον Μυλοπόταμο Ρεθύμνου.

Στο σημείο έσπευσαν 8 πυροσβέστες με τα 3 οχήματα από τα κλιμάκια Περάματος, Γαράζου και Ρεθύμνου οι οποίοι κατάφεραν να θέσουν υπό πλήρη έλεγχο τη φωτιά. Οι πυροσβέστες παραμένουν προληπτικά στο σημείο υπό τον φόβο αναζωπύρωσης.

Μάλιστα, από την πυρκαγιά κινδύνευσε η ένοικος τους διαμερίσματος, ηλικίας περίπου 60 ετών. Οι Πυροσβέστες κατάφεραν να την βγάλουν από τις φλόγες και στην συνέχεια η γυναίκα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου, με αναπνευστικά προβλήματα.

«Φως» στα αίτια που προκάλεσαν την πυρκαγιά στο διαμέρισμα αναμένεται να δώσει το Ανακριτικό Τμήμα της Πυροσβεστικής.

*Φωτό αρχείου