Survivor: Αποχώρησε ο Πυροσβέστης Γιάννης Τσολάκης.

«Δεν ξέρω τι να αισθανθώ, αυτή τη στιγμή δέχομαι μία επίθεση συναισθημάτων μέσα μου. Δεν θα ξεχάσω εδώ πέρα σε αυτό το παιχνίδι, είπε ο Σάββας κάτι πάρα πολύ ωραίο, ότι κανένας δεν θα ξεχάσει κανέναν γιατί είμαστε σε αυτή τη μοναδική εμπειρία που ζούμε. Δεν υπάρχει αυτό το πράγμα. Θα έχω χρόνια να αναλύω αυτά που έχω περάσει.

Από το Survivor θα κρατήσω όλες τις δύσκολες στιγμές, την εναλλαγή συναισθημάτων, όλα τα έπαθλα και τις δυστυχίες που μοιραστήκαμε με τα παιδιά, την πείνα, το ότι κοιμόμουν σε ένα πλημμυρισμένο ξύλο, τις χαρές μας και πολλά άλλα», δήλωσε ο Γιάννης Τσολάκης μετά την ανακοίνωση της αποχώρησής τους.

Όσο περνάει ο καιρός στο Survivor οι συμμαχίες και οι στρατηγικές ανάμεσα στους παίκτες ενισχύονται αφού όλοι προσπαθούν με κάποιο τρόπο να εξασφαλίσουν την παραμονή τους σε αυτό.

Ο Γιάννης Τσολάκης βρισκόταν στον Άγιο Δομίνικο και στην ομάδα των Μαχητών από την πρώτη ημέρα έναρξης του ριάλιτι, δίνοντας τον καλύτερό του εαυτό.Survivor: Αποχώρησε ο Πυροσβέστης Γιάννης Τσολάκης

Ποιος είναι ο Γιάννης Τσολάκης

Ο Γιάννης Τσολάκης είναι 31 ετών και ζει στην Αλεξανδρούπολη. Ο ίδιος, σπούδασε Κοινωνική Πολιτική στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης και μετά σε ιδιωτικό ΙΕΚ, δημοσιογραφία, ενώ έχει εργαστεί ως δημοσιογράφος και παρουσιαστής καθημερινού magazino στην τηλεόραση.

Ο παίκτης που γνωρίσαμε στην μπλε ομάδα, τα καλοκαίρια εργάζεται ως πυροσβέστης και τους χειμώνες ως ραδιοφωνικός παραγωγός στην Αλεξανδρούπολη. Φέτος το καλοκαίρι μάλιστα, εργάστηκε και ως πυροσβέστης στις πυρκαγιές της Βαρυμπόμπης.

Λόγω του επαγγέλματός του έχει έρθει αντιμέτωπος με πολύ «σκληρές» εικόνες και αυτό ήταν το κίνητρό του για να δηλώσει συμμετοχή στο Survivor.

Ο Γιάννης Τσολάκης είναι ένα από τους πιο εμφανίσιμους παίκτες που έχουν περάσει ποτέ από το ριάλιτι επιβίωσης, με αρκετές παίκτριες από την ομάδα του να δείχνουν ενδιαφέρον για εκείνον.

O Γιάννης Τσολάκης μπορεί να παρέμεινε δύο μήνες στο παιχνίδι, ωστόσο, η αλλαγή στην εμφάνισή του ήταν τεράστια. Οι δύσκολες συνθήκες και η αφαγία μεταμόρφωσαν σε άλλο άνθρωπο τον παίκτη των Μαχητών, ο οποίος έχει χάσει αρκετά κιλά. Survivor: Αποχώρησε ο Πυροσβέστης Γιάννης Τσολάκης

Πηγή:Tlife.gr