Εθιμοτυπική επίσκεψη του νέου Περιφερειακού Διοικητή Π.Υ.Δ.Ε στον Δήμο Ήλιδας.

Τον Αναπληρωτή Δήμαρχο Ήλιδας κ. Βασίλη Παπαδόπουλο, επισκέφθηκε σήμερα Τρίτη ο νέος Περιφερειακός Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Δυτικής Ελλάδας, Αρχιπύραρχος Χριστόφορος Μπόκας. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο Λαζαράκειο Δημοτικό Μέγαρο Αμαλιάδας και τον κ. Μπόκα συνόδευαν ο νέος Διοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ηλείας, Πύραρχος Γιώργος Κωνσταντακόπουλος και ο Διοικητής ΠΥ Αμαλιάδας Κώστας Χροπάτσιος ενώ μαζί με τον κ Παπαδόπουλο τον διοικητή υποδέχθηκε και ο αντιδήμαρχος Ευάγγελος Χριστοφόρου.

Κατά την διάρκεια της επίσκεψης, συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στην αντιμετώπιση φαινομένων εκτάκτου ανάγκης και κυρίως λήψης μέτρων πρόληψης και αντιμετώπισης φυσικών καταστροφών.

Όπως δήλωσε τόσο ο κ. Παπαδόπουλος όσο και ο κ. Μπόκας, η συνεργασία Δήμου και Πυροσβεστικής Υπηρεσίας μπορεί να αποβεί καθοριστική για την αντιμετώπιση πιθανών καταστροφών. Όπως δε επεσήμανε ο κ. Μπόκας η Δυτική Ελλάδα, είναι στις πρώτες σειρές των περιοχών που είτε ξεσπούν πολλές πυρκαγιές οι καταστροφικές πλημμύρες. Ο κ. Παπαδόπουλος επεσήμανε πως όλες οι υπηρεσίες του Δήμου όπως όλα αυτά τα χρόνια έτσι και τώρα θα κάνουν ότι είναι δυνατό ώστε σε συνεργασία με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, να προφυλάξουν τον τόπο που όλοι ζούμε.

Εθιμοτυπική επίσκεψη του νέου Περιφερειακού Διοικητή Π.Υ.Δ.Ε στον Δήμο Ήλιδας

iliaweb.gr