Ηλεία-Ο νέος Περιφερειακός Διοικητής Πυροσβεστικής με τον Δήμαρχο Πηνειού.

Τον Δήμαρχο Πηνειού κ. Ανδρέα Μαρίνο επισκέφθηκε ο νέος Περιφερειακός Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Δυτικής Ελλάδας, Αρχιπύραρχος Χριστόφορος Μπόκας, συνοδευόμενος από τον νέο Διοικητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ηλείας, Πύραρχο Γιώργο Κωνσταντακόπουλο και τον Διοικητή ΠΥ Λεχαινών Αντιπύραρχο κ. Θεόδωρο Λεβέντη.

Κατά την διάρκεια της επίσκεψης που διήρκησε περισσότερο από 60 λεπτά, συζητήθηκαν ζητήματα κοινού ενδιαφέροντος που αφορούν στην αντιμετώπιση φαινομένων εκτάκτου ανάγκης και κυρίως λήψης μέτρων πρόληψης και αντιμετώπισης φυσικών καταστροφών.

Παρόντες στη συνάντηση ο αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας κ. Γ. Καραμπίνης και οι υπασπιστές των ανωτάτων αξιωματικών: ο πυραγός κ. Αλεξόπουλος Δημήτρης και οι πυροσβέστες κ. Ηλιόπουλος Διονύσης και Αναστασόπουλος Νικόλαος.

Η εξαιρετική συνεργασία του Δήμου Πηνειού με την ΠΥ, όπως τόνισε μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Πηνειού κ. Ανδρέας Μαρίνος, συνεχίζει να είναι δεδομένη και στοχεύει στην προστασία της ανθρώπινης ζωής, του φυσικού περιβάλλοντος και τη διάσωση της περιουσίας των πολιτών.

Παράλληλα ο Δήμαρχος εξήρε την δράση της εθελοντικής ομάδας πυρόσβεσης «Ο Πηνειός» και αναφέρθηκε στην προσπάθεια που γίνεται από τον Δήμο για την αγορά νέου οχήματος. Ο κ. Ανδρέας Μαρίνος χάρισε στους επίλεκτους επισκέπτες του βιβλίο με την ιστορία της Γαστούνης. Ηλεία-Ο νέος Περιφερειακός Διοικητής Πυροσβεστικής με τον Δήμαρχο Πηνειού

Πηγη:ilialive.gr