Φλώρινα: Επιτυχημένη η άσκηση ετοιμότητας “ΣΕΙΣΙΧΘΩΝ “από την Πυροσβεστική.

Την διάσωση εγκλωβισμένων ατόμων λόγο κατάρρευσης δομικών στοιχείων κτηρίου συνεπεία ισχυρής σεισμικής δόνησης και την κατάσβεση πυρκαγιάς, περιελάμβανε σενάριο της άσκησης με την κωδική ονομασία «ΣΕΙΣΙΧΘΩΝ” που πραγματοποίησε η Πυροσβεστική Υπηρεσία Φλώρινας.

Στην άσκηση συμμετείχαν δώδεκα πυροσβεστικοί υπάλληλοι και ένας εθελοντής πυροσβέστης με τέσσερα οχήματα, ένα όχημα της Ελληνικής Αστυνομίας με το πλήρωμα του, ένα ασθενοφόρο του Ε.Κ.Α.Β. με το πλήρωμά του και δύο οχήματα με πέντε εθελοντές διασώστες από την Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων Φλώρινας. Η άσκηση διοργανώθηκε από την Διοίκηση Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Νομού Φλώρινας και πραγματοποιήθηκε με την παρουσία του Διοικητή ΔΙ.ΠΥ.Ν. Φλώρινας, Πύραρχου Κων/νου Μαυροματίδη, του Διοικητή Π.Υ. Φλώρινας, Αντιπύραρχου Ιωάννη Μιαούλη, του Προϊσταμένου Πολιτικής Προστασίας της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας και του Προϊσταμένου Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Φλώρινας.

Φλώρινα: Επιτυχημένη η άσκηση ετοιμότητας “ΣΕΙΣΙΧΘΩΝ “ (Φωτό)Φλώρινα: Επιτυχημένη η άσκηση ετοιμότητας “ΣΕΙΣΙΧΘΩΝ “ (Φωτό)Φλώρινα: Επιτυχημένη η άσκηση ετοιμότητας “ΣΕΙΣΙΧΘΩΝ “ (Φωτό)Φλώρινα: Επιτυχημένη η άσκηση ετοιμότητας “ΣΕΙΣΙΧΘΩΝ “ (Φωτό)Φλώρινα: Επιτυχημένη η άσκηση ετοιμότητας “ΣΕΙΣΙΧΘΩΝ “ (Φωτό)

Πηγη: ertnews.gr