Η Τόνια Αντωνίου απηύθυνε χαιρετισμό κατά την έναρξη των εργασιών της Γενικής Συνέλευσης του Π.Σ.Σ.Π.

Σήμερα το πρωί, κατά την έναρξη των εργασιών της Γενικής Συνέλευσης του Πανελλήνιου Σωματείου Συμβασιούχων Πυροσβεστών απηύθυνα χαιρετισμό εκ μέρους του Κινήματος Αλλαγής στους άνδρες και τις γυναίκες που με υψηλό αίσθημα καθήκοντος εργάζονται στην πρώτη γραμμή του μετώπου των πυρκαγιών, αλλά και όλων των συμβάντων στα οποία καλούνται να δράσουν, ακόμα και μετά τη λήξη των συμβάσεών τους.

Ωστόσο, σε αντίθεση με όσα έκαναν οι κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ στο παρελθόν, η σημερινή κυβέρνηση, ούτε αναγνωρίζει την προσφορά τους, αλλά ούτε και τους στηρίζει στο δύσκολο έργο τους.

Αναγκάζονται να αγοράζουν μόνοι τους ακόμα και τον εξοπλισμό τους, αφού το κράτος τους χορηγεί κράνη που θυμίζουν παιδικά παιχνίδια και εξοπλισμό ανεπαρκή ή και ακατάλληλο για να επιτελέσουν το έργο τους, τη στιγμή που βρέχει δισεκατομμύρια για τους στρατιωτικούς εξοπλισμούς και όταν δίνονται εκατομμύρια για να φτιαχτούν τα 13 περιφερειακά υπηρεσιακά κέντρα πολιτικής προστασίας, για τα οποία δεν υπάρχει καμία πρόβλεψη για το πώς θα στελεχωθούν.

Το Κίνημα Αλλαγής που διαφώνησε μέσα στις Βουλή με τις πρόσφατες κυβερνητικές αποφάσεις, δεν θα πάψει να πιέζει για τη σοβαρή ενίσχυση του Πυροσβεστικού Σώματος, αλλά και για την αξιοποίηση του κατάλληλου ανθρώπινου δυναμικού μέσα από σοβαρές, δίκαιες και διαφανείς διαδικασίες.

Η Τόνια Αντωνίου απηύθυνε χαιρετισμό κατά την έναρξη των εργασιών της Γενικής Συνέλευσης του Π.Σ.Σ.Π Η Τόνια Αντωνίου απηύθυνε χαιρετισμό κατά την έναρξη των εργασιών της Γενικής Συνέλευσης του Π.Σ.Σ.Π Η Τόνια Αντωνίου απηύθυνε χαιρετισμό κατά την έναρξη των εργασιών της Γενικής Συνέλευσης του Π.Σ.Σ.Π