Αναστάτωση επικράτησε πριν από λίγη ώρα στις Εργατικές Κατοικίες  Ανθούπολης από πυρκαγιά που ξέσπασε σε δημοτική έκταση σε απόσταση αναπνοής από τα σπίτια του οικισμού  δίπλα από σχολικό συγκρότημα που υπάρχει στην περιοχή.

Οι κάτοικοι έντρομοι που  είδαν   ξαφνικά τις φλόγες μία ανάσα  από τα σπίτια τους  πετάχτηκαν  έντρομοι έξω από αυτά ενώ ιδιοκτήτης λεωφορείου που   ήταν σταθμευμένο   κοντά  στην έκταση που εκδηλώθηκε η φωτιά έσπευσε  να το απομακρύνει  για να αποφευχθούν τα χειρότερα.

Όπως είπαν κάτοικοι στο epirus-tv-news.gr οι  οχλήσεις τους προς τον Δήμο για καθαρισμό της εν λόγω έκτασης   δυστυχώς δεν έχουν εισακουστεί …

Σε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση της Πυροσβεστικής για την πλήρη κατάσβεση της φωτιάς ενώ τα ακριβή αίτια   του συμβάντος θα διερευνήσει το ανακριτικό τμήμα της Υπηρεσίας.

Ιωάννινα: Πυρκαγιά σε απόσταση αναπνοής από τα σπίτιαΙωάννινα: Πυρκαγιά σε απόσταση αναπνοής από τα σπίτιαΙωάννινα: Πυρκαγιά σε απόσταση αναπνοής από τα σπίτιαΙωάννινα: Πυρκαγιά σε απόσταση αναπνοής από τα σπίτια