Συλλήψεις για εμπρησμούς από αμέλεια σε Εύβοια και Μεσσηνία – Διοικητικό πρόστιμο επιβλήθηκε σε άνδρα στην Κορινθία.

Με δελτίο τύπου της πυροσβεστικής συνελήφθη σήμερα, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Χαλκίδας, ένας άνδρας, ως υπαίτιος πρόκλησης εμπρησμού από αμέλεια σε αγροτοδασική έκταση, στη θέση Σπηλιά, στην τοπική κοινότητα Θεολόγου, του δήμου Διρφύων-Μεσσαπίων, στην Π.Ε. Ευβοίας και του επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο, σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 9/2021 Πυροσβεστική Διάταξη.

Συνελήφθη σήμερα, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από ανακριτικούς υπαλλήλους του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Καρύστου, ένας άνδρας, ως υπαίτιος πρόκλησης εμπρησμού από αμέλεια σε αγροτική έκταση, στην τοπική κοινότητα Μύλων, του δήμου Καρύστου, στην Π.Ε. Ευβοίας και του επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο, σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 9/2021 Πυροσβεστική Διάταξη.

Συνελήφθη χθες, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καλαμάτας, ένας άνδρας, ως υπαίτιος πρόκλησης εμπρησμού από αμέλεια σε αγροτοδασική έκταση, στη θέση Άγιος Παύλος, στην τοπική κοινότητα Μάνεση, του δήμου Μεσσήνης, στην Π.Ε Μεσσηνίας και του επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο, σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 9/2021 Πυροσβεστική Διάταξη.

Για πυρκαγιά που εκδηλώθηκε χθες, σε αγροτική έκταση στο δημοτικό διαμέρισμα Ρίζα, του δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης, στην Π.Ε. Κορινθίας, επιβλήθηκε σε άνδρα διοικητικό πρόστιμο, σύμφωνα με την 9/2021 Πυροσβεστική Διάταξη από ανακριτικούς υπάλληλους της Π.Υ. Κιάτου.