Πυρκαγιά σε δασική έκταση στο Πόρτο Κουφό Χαλκιδικής.

Μετά από τηλεφώνημα στην ομάδα για ανακοίνωση καπνού σε δασική έκταση στο Πόρτο Κουφό σήμανε συναγερμό, μίας και υπάρχει απαγόρευση καύσης έως σήμερα λόγω ισχυρών ανέμων.

Αμέσως ειδοποιήθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία και ο Αντιδήμαρχος Δ.Ε Τορώνης όπου προς το σημείο κινήθηκαν ένα όχημα της ομάδας και δύο οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για την εξακρίβωση της πυρκαγιάς.

Μετά από κλήσεις τόσο της ομάδας , τόσο και του Αντιδημάρχου της Δ.Ε Τορώνης προς τους κατοίκους της περιοχής έως φθάσουν στο σημείο τα οχήματα για την κατάσταση της πυρκαγιάς, τελικά η πυρκαγιά εντοπίστηκε σε πλαγιά δασικής έκτασης όπου ευτυχώς οι άνεμοι ήταν πολύ ασθενείς εκείνη την στιγμή και δεν πήρε διαστάσεις.

Η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο γρήγορα μιας και οι άνεμοι ήταν σύμμαχος. Για τα αίτια της πυρκαγιάς ερευνώνται από την Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Πυρκαγιά σε δασική έκταση στο Πόρτο Κουφό ΧαλκιδικήςΠυρκαγιά σε δασική έκταση στο Πόρτο Κουφό ΧαλκιδικήςΠυρκαγιά σε δασική έκταση στο Πόρτο Κουφό ΧαλκιδικήςΠυρκαγιά σε δασική έκταση στο Πόρτο Κουφό Χαλκιδικής

Πηγη: ergoxalkidikis.gr