Ραγίζει καρδιές: Γατούλης διασώθηκε από υπόνομο και υιοθετήθηκε από την Πυροσβεστική.

Μέσα στα ατελείωτα καθημερινά άσχημα συμβάντα που αφορούν τα ζώα, υπάρχυν και αυτά που μας χαροποιούν! Ένα από αυτά είναι η ιστορία του μικρού γάτου, που διασώθηκε και υιοθετήθηκε από την πυροσβεστική.

Τα καλά περιστατικά είναι αυτά που μας γεμίζουν χαρά και αισιοδοξία. Δύσκολο το έργο του εθελοντή σε μια χώρα εντελώς αδιάφορη για τα ζώα. Που δεν τηρείται κανένας νόμος και δεν τιμωρείται κανείς. Για αυτό ακόμα και το πιο μικρό πράγμα που γίνεται για καλό ενός ζώου είναι μια ανακούφιση που μας φέρνει τη σκέψη ότι ίσως κάποια στιγμή γίνουν λίγο καλύτερα τα πράγματα για όλα τα ζώα.

Αφορμή για αυτό μια ανάρτηση του συλλόγου Η προστασία των ζώων,Χανιά/Chania animal protection, η οποία αναφέρεται σε έναν γατούλη, τον οποίο χαρακτηρίζει ως τον πρώτο γατούλη…πυροσβέστη.

Ο όμορφος γατούλης που βλέπετε στις πιο κάτω φωτογραφίες διασώθηκε πριν από λίγο καιρό από έναν υπόνομο στον οποίο είχε πέσει. Έκτοτε φιλοξενείται στον πυροσβεστικό σταθμό των Χανίων. Και είναι η μασκότ εκεί. Κοιμάται στο σπιτάκι του που είναι στην αυλή, έχει φροντίδα και αγάπη, και κάνει και βάρδιες παρέα με τους πυροσβέστες που απολαμβάνουν την παρέα του και χαλαρώνουν μαζί του. Μάλιστα, όπως αναφέρει στη ανάρτησή του ο σύλλογος “η Προστασία των Ζώων” έχει αρχίσει να πηγαίνει και σε περιστατικά μαζί τους.

Ραγίζει καρδιές: Γατούλης διασώθηκε από υπόνομο και υιοθετήθηκε από την ΠυροσβεστικήΡαγίζει καρδιές: Γατούλης διασώθηκε από υπόνομο και υιοθετήθηκε από την Πυροσβεστική

Πηγη: straight.gr